MerveEbru Kızlar bi süredir böyle yani idrarımı yaparken kasıklarımda ağrılar sancılar oluyor çok feci 😢 nedeni nedir yaşayan ve çözüm bulanınız var mı?
Glbn34 MerveEbru Doktoruna danış canım istersen o seni en iyi sekilde yönlendirir. Ama yüksek ihtimal enfeksiyondur bence
Neva09 MerveEbru bendede oluyodu tahlil yaptırdım hafif enfeksiyon çıktı birde Dr kum döküyosun dedi.
MerveEbru HilalEyce ben sıkışmasam da oluyor ya anlamadığım bi şekilde canımı çok acıtıyor kaç haftalıksınız?
Poyras İdrar yolu enfeksiyonu vardır canım bende daha yeni aynı şey için post açtım idrar yaparken yürürken ayakda dururken hep ağrıyor kasıklarım batıyor resmen
Denizovski MerveEbru Aynı sorunu yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum şimdi çok ilerlemiş ihmal etmeyin doktorunuza görünün zaman geçmeden.
Nistik MerveEbru Benim İdrarda biraz enfeksiyon görünüyordu. Bol su iç yanman olursa kullan dedi. Aile hekimi verdi largopen hatta. Ben daha kullanmaya gerek duymadim bol su tüketiyorum. Yanmam agrimda yok