Gnc27 36.haftadayız bu hafta kontrolde dr bebeğin basının yukarda olduğunu söyledi ..şimdilik sezaryen için gün verdi 38+5e .yalnız ben böyle tersken erken gelir diye çok korkuyorum 😞bu şekilde erken gelirse ne olur kestiremiyorum ..internette hep kötü şeyler yazıyor 😞 başına gelen var mi acaba ?rahatlamaya çok ihtiyacım var
aslhankrhan94 Gnc27 Sezeryan için pozisyon önemli mi ki? En iyisi internetten çok araştırma yapmamak insanın psikolojisi bozuluyo 🙈🥴 İnşallah bebeğiniz doğum pozisyonunu alır yakın zamanda 🤲🌸
Esramusti Gnc27 acaba özele mi gidiyorsunuz devlete mi bende de aynı durum var 36. Haftada kontrole gideceğim hala dönmediyse ne olacak merak ediyorum bende
Tazee-annee aslhankrhan94 önemli evet normal dogum için bebeğinizin kafası aşağıda olması lazım eger bi haftadan sonra hala dönmemişse kafası yukardaysa sezeryandan baska ihtimal yok 🥰
aslhankrhan94 Tazee-annee 28.haftama girdim başından beri kafa hep aşağıda oğlumun 🤭 İnşallah doğum zamanı da böyle akıllı durur o zaman 🤭
Gnc27 Esramusti özele gidiyorum canım 34.haftada baş aşağı dr normal yapabilirsin demişti ,36da gittim bu defa ters dönmüş ..değişebilir dedi aslında sezeryana gün vermeyecekti,ben yine de istedim gün ..ama normale dönerse istersen değişir dedi ..