Busradncbz Sağlık ocağının verdiği Demir ve Dvit kullanıyorum her içtiğimde mide kaynaması yaşayıyorum.dayanılcak gibi değil aynı sorunu yaşayan varmı😫
[silindi] Busradncbz Aç mı kullanıyorsun canım doktora ya da eczacina danış sorun olmayacaksa tok alabilirsen mideyi o kadar etkilemiyor ac alınca öyle yapıyor
Ozanin_annesi Busradncbz doktoruna soyle. Benimde oyleydi. İlaci kesti bir hafta sadece mide ilaci ictim. Sonra da yatmadan once kullanmaya basladim. Ozellikle demir ilacinin mide kanamasina kadar gittigini soylemisti. Mutlaka dojtoruna soyle bence.
Busradncbz [silindi] tok alıyorum canım ama yine durum aynı.hatta yemek arasında almaya başladım yine banamısın demedi.
Busradncbz Ozanin_annesi mide kanaması mı😱 ilacı kestim içmiyordum bi haftadır bugün deneyim dedim yine aynı durum.yarın görüşcem doktorumla teşekkürler
[silindi] Busradncbz Aynen doktoruna danış canım ben de kusma yaptığı için demir ilacimi degistrmstm danışıp
Busradncbz Handeaslan39 doktorun verdiğinde bi sıkıntı yoktu bu sağlık ocağının verdiği rengi sekli ayni ama içeriğinden dolayı herhalde iyi gelmedi bana.benimkinide değiştirir büyük ihtimalle