38+5 te nişanım gelmişti 2 cm açıklığım vardı. Ha geldi gelecek diye bekleyerek 1 hafta geçti. 39+4 te kontrolüm vardı doktor uyardım dedi. Bütün gün gezdim akşam eve geldiğim anda sıcaklık hissettim pantolonumda. Duştayken falan gelir anlamam diye çok korkuyordum ama anlaşılmayacak gibi değil. Sabaha kadar gelmeye devam etti çünkü. Bir kere gelip bitmiyormuş. Hastaneye gittik. Sabah 8e kadar sadece yarım cm açılmıştı. O zamana kadar kendi sancılarımla gayet baş edebiliyordum. Sonra suni sancıya başladılar. Böyle birşey olamaz saatlerce sürdü en son saçımı yolacak hale gelmiştim. Bebeğin nabzı düşmeye başladığı için ve açılmam 3 buçuk cmde kaldığı için 16 saat sonunda sezeryana döndük. Epidüral takılırken birşey hissetmedim. 10 dakika sonra bebeğime kavuşmuştum. Onu dışarı aldılar yaklaşık yarım saat dikişim devam etti. Sonraso da yürümek çok zordu zorlansamda yürüdüm. Sabah gazımı çıkardığımda acılarım azalmaya başladı. 4 gün oldu hâla bel ağrılarım çok var. Yanınızda olması gerekenler bol bol gecelik,depend,korse. Pijama giyip çıkarmak zulüm oluyor. Korse o boşluk hissini azalttığı için daha rahat yürüyebiliyorsunuz. Ayaklarım inanılmaz ödem oldu yeni yeni geçiyor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun. Sorularınız varsa yanıtlarım