Gokceh Kızlar özür dilerek soruyorum ben artık 34+1 haftalığım ve karnımdan dolayı temizlenmede çok zorlanıyorum bu şekilde bi tüy dökücü varmış arnızda kullanan varmı alerji gibi bi durumu fln varmı
Maya26 Gokceh ben ilk zamanlar yapıyordum sonra bi yerde okudum hamilelikte zararlı yazıyordu hemen bıraktım jilete geçtim jilet en guvenlisi bi yan etkiside yok hem
Gokceh Nazife2019 teşekkür ederim bi bilgim yok sadece daha kolay olur diye bi yakınım önerdi bende bi burda sizlere danışmak istedim
Gokceh Ceylan_Kadem21 canım yurtdışında yaşıyorum burda dil de bilmiyorum bide acı eşiğim çok düşük ağdaya dayansmam
Tambirana Aktardan doğal hamam otu al kına gibi suyla kar koyu kıvam bi şekilde sür bekle kurusun koyu koyu kıvam olarak ayarla sonra kuruyan kremi plastik bi şeyle kazıyarak cıkar aynı mantıkla yani en doğalından fakat kokusu iğrenç haberin olsun
Gokceh Tambirana canım onu burda bulamadım yurtdışında yaşıyorum ama bu köpükmü neyse o burda varmış galiba
Ceylan_Kadem21 Gokceh canım kullanmanı tavsiye etmem tüy dökücü veya sprey farklı enfeksiyonlar kapabilirsin o zaman jilet yoluyla devam edeceksin eşin yardım etsin her koşulda yanımızda olmaları gerekiyor bunuda anlayışla karşılar diye umuyorum 🙏🏻☺️
Gokceh Maya26 utanırım ay yaptıramam ona biliyorum saçmalık ama yanında öyle soyunmam bile öyle cırıl cıplak 🙈