moom222 😅😅😅 kızlar 23 haftalık hamileyim başlarda neden hissetmiyorum diyordum yirmi iki haftadan beri bn resmen dövüyor gece yatmiyor karnımda .. anneye şiddete hayır oğlum anneye vurulmz dedim ama ben dinlemiyor 😅😅😅
Nesraa_ moom222 Daha yolun başı yakında nefes bile alamicaksin 35+1den duyuruyorum göğüs kafesinin arasina sokuyor ayağını 😂
annesinin_beybisi moom222 19+6 yım dün ilk kez belirgin sekilde bebegimin hareketlerini hissettim resmen tüm gün içerden yumruk attı kızım😀 bugün ses yok sakin🤭
Ozlm0916 moom222 hareketleri baya hızlandı demi 24+4 benimkide nasıl vuruyor hızlı hızlı 🥰😍 tepikliyor 🤭🤭
moom222 Nesraa_ yaaaa çok tatlı 😍😍😍 ya benm ilk gebeliğim 7 sene sonra cnm.biraz heyecanlıyım daha karnım çıkmadı çok minnak var bazen hamile değilim diyorum tekmeler olmasa ufak çaplı carpmalar olmasa ya ben oynadığında vurulduğu yere bakıyorum etim karnım oynuyor dışardan belli oluyor bu bebek hareketi demi bn yanlis gormuyorum 🙄
Youngmommy moom222 tabi kuzum ne olacak başka, oğluşun o senin 🥰 benimkide çok hareketliydi doğuma az kala uyutmuyordu. Bide ikide bir hıçkırıyordu 😂
Nesraa_ moom222 öyle Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim de ilk gebeligim karın cikmasi da iç karınla alakaliymis beni goren 5 aylik felan saniyor ama doğuma çok az kaldi 35+2 yani daha iyi derler birde hamilr olduğunu ne kadar az insan bilirse o kadar rahat geçermiş 🤭 he birde bu zamanlarda karşıdan görünüyor hareket ettiği önümü nasıl kapatıcsm diye düşünüyorum sürekli 😂
Youngmommy moom222 canım böyle nabız gibi, birkaç dakika boyunca aralıksız pıtpıt atıyor. Bazen rahatsız edici benim oğlan çok hıçkırırdı mesela😂
Youngmommy Htcnal ayy hemde nasıl 🙄bu mesajı yazarken bile kucağımın üzerinde telefonu kemirmeye çalışıyor, emekleyerek ışık hızında tüm evi gezebilecek bir hareket potansiyeline sahip ayrıca 😂
Htcnal Youngmommy Aha korktuğum şey yükleniyor galiba 😅😅 Belki dedim iceride hareketliyse ,disarda sakin olur,ufak bir ümitti işte ..😅😅😅 Bu arada saglikla buyusun,buyutun insallah 🙏💓
moom222 annesinin_beybisi ya evet bnde senin haftalarında öyleydim ama bir haftadir öyle belirgin ki hareketleri 😀
moom222 Ozlm0916 evet ya hızlandı dedgn GB ayh çok merk ediyordum yasicakmiyim bu duyguyu diye şimdi kıpır kıpır birde eşim görse hareketkerini 😀😀
Youngmommy Htcnal ahh ahh keşke, bende tam tersi olur diye duymuştum hep kandırıldım😂😂 amin canım benim teşekkür ederim sende sağlıkla al inşallah kucağına 🥰
Ozlm0916 moom222 bende öyle çok meraklıydım nasıl diye şükürler olsun rabbime bu duyguyu yasattigi icin 😍😍😍 ben esim eve geldiginde karnimi acıyom birlikte bakıyoruz hareketlerine 😊😊
moom222 Ozlm0916 ya benmki de rahat brak çocuğu dürtme diyo ,😅😅😅 eşim elini koyuyor ama oğlan oynamıyor 😅😅
Ozlm0916 moom222 benimde başta öyleydi babasına bi tane vurmazdı o yokken kıpır kıpırdı büyüdükce hareketleri artıyor artık gün içerisinde cok oynuyo 😅😅🥰