Meryemim pamuk_anne siz söyledikden sonra baktım bi kaynak bulamadım :) oğlumun iki ismi var biri peygamber ismi diğer ismi eren.iyiki iki ismi var diyorum.ikisinide kullanıyoruz :)
Elcnerdgn pamuk_anne e-devlet üzerinden diyanete soru sorabilme imkanınız mevcut birebir diyanete sordum da bu cevabı aldım. Bende malesef ki 2isim koymicam tek isim tercihimiz bizimde. Ama eğer kaynak soruyorsanız benim gibi danısarak size birebir kaynağını gönderebiliyorlar
Minikdunyam Tlytncy Elif’in bi anlamı yok birde Liya yıda çok duydum ben Aişe ikra istiyorum ama eşim fatıma olsun diyor biz biraz eski ve anlmlı isimler olsun diye düşünüyoruz bakalım ne olacak
Harunnisa pamuk_anne bende iki cocugum var ikiside iki isim ve ikiside iki ismini biliyor ve kullaniyor bilmiyor degiller yine hamileyim yine iki isim koyacagim tek isimde büyüdüğünde ben ismimi begnemiyorum baska isim koysaydiniz diyebilir ileride istedigi begendigi ismi kullansin babanin soyadini kullanan cok az kisi var ve bana gore gereksiz tabii bu benim fikrim
Harunnisa Minikdunyam aden yeni isim ama anlami cok guzel cennet bahcesi demek ikinci ismide duru diye dusunuyorum ama onada esim.karar vericek
behrem kesinlikle tek isim. kaynanam darlıyor 2 isim sünnet diye, amcam yok numerolojisi tamamlanmıyor 2 isim koy diyor. size ne yahu çok istiyorsanız siz yapın 2 isim koyun ya rabbil alemin sinirlendim yine 😂
Aminem Minikdunyam Amine Hüma düşünüyorum. Amineyi peygamberimizin annesi oldugu için ve anlamıda gönlü emin,kalbinde korku olmayan.. Hümayıda hitap seklinden dolagı cok istiyorum. Hüma kuşum, Cennet kuşum diycem. ♡ inşallah
behrem Englishteacher tam bilmiyorum harflere karşılık bir numara var sonra hepsini toplayıp bir şey çıkarıyorlar
Elcnerdgn Aryaser bilmiyorum canım diyanete bununla alakalı yazı yazdık bize öyle bir yanıt geldi gerisini bilemicem 🤷♀️
CansuDemir pamuk_anne Kesinlikle tek isim. Çift isimliler ille sorun yaşıyor hayatında,ben öyle gördüm.
Glstn pamuk_anne Tabiki de tek isim benim için de.Ben de sizin gibi düşünüyorum 😊Kızımın ismi Kumsal olacak 🤗