Minnakelifim03 İkisi arasında kaldım hem fiyat açısından hemde içerik açısından sizce hangisi daha iyi. Bana decavit verdiler içerisinde omega 3 yok ama elenatal ile ocean mumy de varmış. Multivitamini değiştirmek istiyorum. Sizce hangisini almalıyım
BusraOzhan Minnakelifim03 decavit artık çoğu doktor önermiyor ben iki gebeliğimde de ocean mummy kullandım
findiklibadem Minnakelifim03 ocean mummy kullanıyorum, bir yakınım yenidoğan hemşiresi ve ocean mummy önermişti, bir kaç doktora da sordum içebilirsin içeriği iyi demişti 💛
Yildizsrtl Minnakelifim03 ben elenatal 2 kullanıyorum doktorum vermişti doğuma kadar bırakmayacağız doğum sonrası da elenatal 3 devam ederiz dedi
Minnakelifim03 BusraOzhan anladjm teşekkür ederim peki yanında başka vitamin kullaniyor musunuz demir b12 gibi
Zeynep0607 Arkadaşlar bu eletenal 2 resmen kara borsada ya hiçbir eczanede bulamadım farklı şehirlere de sordurdum arkadaşlarıma yok en son internetten 200₺ ye aldım el insaf ya
Pulika Minnakelifim03 ben pregnecare kullanıyorum ama eğer omega içinde olsun isterseniz yine onun emziren anneler için olanı var ve içinde omega var mg olarak baktıgınızda da gayet güzel değerleri var ona da bakın bence hersey var içinde