Hazalkaralar monarosamommy rabbim iki evladınızla da cennetinde kavuştursun sizi dualarım sizinle olacak ❤️
monarosamommy Prensesbekleyenanne ben buna inanıyorum ben iki bebeğimi kaybettmeden önce rüyamda 3 hardakiler tarafından basildimi gördüm ve sürekli erken doğum ölü doğum yada kanama sonuç ile. Bebeklerinin öldüğünü gördüm eşime ilkinden anlattım 12 gün sonra bebeğimi kaybettim 2 çişinde yine aynı şekilde rüyalar gördüm. Ve gece yine beni bastılar okadar kötü korktumki sabahı bende evladımı kaybettim kalbi durmuş immi supyen var deniliyor herkes böyle diyor kayınvalidem annem babaannem büyüklerimden kiminle konuşsam hocalık bir durum diyor Bende aşırı korkuyorum bu durumdan Allah’a sığındım InsAllah bundan da bir şifa bulurum
Derinsu2019 monarosamommy sübyan var sende sanırım hiç vakit kaybetmeden hocaya git iyi bi hoca bulun dua yazsın seni koruma altına alsın benim arkadaşım hu şekilde beş kayıp verdi hocaya gittiği sene de hamile kaldı doğurdu şimdi ikinciyi beklio
monarosamommy Zehra2412 Canım. Ben ve ailemde hocalık bir durum diyoruz ve hocaya gidicez immi supyen var deniliyor büyüklerim öyle diyor
Ayyccaa monarosamommy inşallah bedenin de kendini bebeğe hazırlar gönderirim n kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🙏
monarosamommy Derinsu2019 bizde iyi bir hoca bakıyoruz canm ondan şüpheleniyoruz Allahım bizede nasip etsin inşallah vallahi zoruma gidiyor odası öyle duruyor ilkinin hadi 2.ciye hamile kalınca sevindim bundada hüsrana uğradım çok zor
Sonikiuc monarosamommy rabbim sabır versin inşallah olacak olan gebelikleriniz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağa alirsiniz. Rabbım tekrar yaşatmasın bu durumu
Derinsu2019 monarosamommy rabbim sabrını da şifanı da versin inşallah çok zordur eminim😔o yavrular şefaatçiniz olucak inşallah
monarosamommy Derinsu2019 Allah razı olsun amin inşallah cennet kuşlarıma kavuşacağım günde gelecek 🌸