pamuksekerinannesi SedAbdurrahmanBeyter Valla ben awent aldım 0-3 ay çünkü anne memesi ile aynı dediler.. En azından birinden biri ile süt emmeye alıştırırız diye düşündüm 🤷♀️
SedAbdurrahmanBeyter Bide kızlar emzik biberon ürünlerini nasıl almalıyım biberon büyük küçük bi ondan bi öbüründen mi bide emzik silikonlu var bide normal tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum gizemmm Evrem94
Evrem94 Kesinlikle dr browns 😍 bebekler ilk aylarinda zaten gazli oluyor birde biborondan hava yutunca daha sıkıntıli oluyor 🤗 o yuzden avent ten bile daha iyi diyebilirim
Cigdembakar SedAbdurrahmanBeyter bn baby weenn emziğini aldm bitanede annem aldrdı zorla bebekler damaklı emziği daha çabuk tutarmş
gizemmm SedAbdurrahmanBeyter ben avent 0-3 ay aldım silikonlu almadım ama hem silikonlu hem normal alabilirsiniz Sonra onları kaynamış suya atıp 10 dakika kaynattım Hiç bir bozulma deformasyon olmadı
HilalKavak Emzik avent sothie ve weenin kiraz uçlusunu aldım bide damaklısını biberon bir tane ufak avent aldım Allah kullanmayı nasip etsin inşallah
Alinmavi SedAbdurrahmanBeyter bence cocuk doktoruyla bir gorusun benim dogum yapacagim hastane hastaneye emzik ve biberon sokmuyor mesela. Hastane cantasina da cay bardagi ve cay kasigi istiyolar. Biberon ok ama emzik konusunda rahat ederim diye alacaktim meme ucuyla ayni olanlardan. Eczaci yakinima danistim dedi ki ben cocuklarimin ikisine de kullanmadim emzik de biberon da. Emzik dis etlerinin yapisini bozuyor bazi cocuklarda damak yapisini bile bozuyor dedi. Almamaya karar verdim.