Ayseee01 Hamileyken fasulye gibi olan bakmadan yenmez diyorlar ne kadsr doğru ne kadsr yanlış bilmiyorum ama çok seviyorum bende
Buseyllzr Ayseee01 dediğin şey ne bilmiyorum ama milletin dediğine bakma yenmeyecek bişey olsa doktorun fasulye gibi olan bakladan kesinlikle yeme diye zaten söylerdi sana
Ayseee01 Buseyllzr bezelye gibi oluyor içinde dışı da yeniliyor yeşil fasulye gibi o türden yani ama ne bilim yok şu yok bu diyorlar bana demiyor direk aam yanımda konuşuyorlar 🤣
Gny18 Ayseee01 canim taze fasulye gibi uzun uzun ama haşlanip yeniliyor ondan mi? Adini da bilmiyorum ki 😅 ondansa ben yedim valla hiç bişey de olmadi bide abartarak yemiştim. Ay varmi ki ondan şimdi 🤤 pis bogazlığım tuttu 😂
Buseyllzr Ayseee01 https://imgyukle.com/i/RxI0At Eğer bunu diyorsan bende çok severim yemeyi ama hiç zararli diyeni duymadım 😂
litfenama Yaprak bezelyeyi diyorsunuz sanırım. Yenmez diyenler bomboş insanlar kesin. Neden diye sorsanız cevap veremezler. Sebzeden değil ama bu tür insanlardan zarar gelir.
Ayseee01 litfenama resim yukleyemedim canim ama aynen bende aldırış etmiyorum onu yeme bunu yeme valla alıyorsam kilo kendime yenmixekse yine kendime diyorum 🤣
Buseyllzr hunilimom Şuan çok canım istedi ama bunun da belli bir zamani oluyor heryerde satılmıyor bide 🤦 yazın okul önlerinde mahalle aralarında felan satarlar Ankarada her gordugumde alırdim eve yiye yiye giderdim off olsa da yesek 😂🤤
Buseyllzr Sonikiuc mayısın ortalarında çıkar diye tahmin ediyorum çıkınca stoklayacagim bir anda bitiyor cunku bidaha bulunmuyor o 😂
Gny18 Ayseee01 aynen canim bakla şimdi manavda gordum aldim canin cekiyorsa sende ye bişeycik olmaz şifa olsun insallah.
Buseyllzr Ayseee01 yok yere aklıma soktun şimdi yeşil nohutu 😂 ben bı sorun olacağını düşünmüyorum ama sebzeden cig et sakatat tuketmeyin diyorlar sadece
Ayseee01 Buseyllzr adana da haziran sonu temmuz başı gibi oluyor ama bilmiuorum sizin oralarda ne zaman oluyor cnm çünkü annemler yaylada bahçeye ekiyorlar🥰
Ayseee01 Buseyllzr kusura bakma canım 🥰 valla yiyorum sebze yemeklerini ama o sakatat felan yiyemem zaten 😇