bircicekannesii 33 haftalığım doktor bugün 30. haftayla uyumlu dedi hatta detaylı da baktırdı hastanede sonuca baktı 30la uyumlu iki hafta sonra gel tekrar bakayım dedi böyle diyipte çıkan var mı
Hamisannee bircicekannesii bizimde öyle cumartesi doğum var her ihtimali düşünüyor doktorum ama yüksek ihtimal yapısal dedi çünkü benim boyum 150 cm Allah’ın izniyle sağlıkla doğar inşallah
2405Sm bircicekannesii canım 2300se haftasıyla uyumlu kilosu 30haftalık çıkması imkansız 32+4ken bana 2000kg demişlerdi 7gğn geriydi sadece karınu
Merro bircicekannesii birde benjm doktorum şey diyor bebek annenın yapısına göre olurmul mesela anne uzun bacaklı uzun bıyluysa bebekte genelde oyle olurmuş yani yapısal bişey bence sen kilosuna bak boyu öenmli degil o kadar 1.90 olmasına gerek yok😁
Burcutf bircicekannesii merhaba dogum yapmışsınız sanırım. Rabbim evladinizin sağlıkla büyümesini nasip etsin. Bebeğinizin bacak boyu, boyu nasil acaba. Dedikleri gibi bisey çıktı mi. Benimde fl 10 gün geriden geliyor 28. Haftamda. Rabbim tüm evlatların sağlıkla doğup sağlıkla büyümesini nasip etsin insallah 🤲🤲🤲
bircicekannesii Genelde diyorlar ya mesela detaylı ultrasonda şunu diyorlar bunu diyorlar ama alakası yok diye onun gibi bişey midir tereddüt ettim 😒
12eylul Düzelir canim 1-2 haftalari sorun etmiyorlar korkma bol bol kalsiyum al gunluk 2 bardak süt iç,sade soda iç kilosu kaç bende 31 haftaligim vitamin ve kalsiyum ilaci kullaniyorum sende al kullanmiyorsan kalsiyumun bebege cok faydasi var.
bircicekannesii 12eylul Ne yalan söyleyim ilaçlarıma hiç mi hiç dikkat etmiyorum bunu da doktora söylemedim tabi de
12eylul Ilaçlarina dikkat et canim özellikle D vitamini bunlar kemik icin önemli ben vitamin olarak Regenesis max kullaniyorum,Ostecare Kalsiyum ve D vitamini kullaniyorum hamileligimin başindan beri dikkat et duzelicek 🌸🙏
bircicekannesii 12eylul Bende de calciday var düzensiz kullanıyordumya şu kalan sürede düzenli devam edeyim canım sağol 🙏🏻🤍
bircicekannesii Hamisannee Benimde 1 60 aynen sağlıklı gelsinler de boyu da kilosu da düzelecek şeyler zamanla 🌸
Merro Hamisannee kesinlikle siiznkide yapısal benım dr bebek anne ile uyumlu dogar dedi bana yani anne uzun bıylu ve uzun bacaklıysa genelde bebekte oyle olurmuş doğum şeklide o şekilde olurmuş yani anne vucuduna uyumluymuş
bircicekannesii 12eylul Kilosu herşeyi iyi dedi zaten canım ama dert etmiycem ya hep bişeyler diyor doktorlar klasik yani büyük bişey demediği sürece dert etmeyelim insallah 🙏🏻
Merro bircicekannesii hayır kilosu gayet ideal belki bacak boyu kısadır herkesın bacak boyu bir değil öyle düşünmek gerek
Hamisannee bircicekannesii amin canım ben çok stres yaptım kilo alımıda yavaşladı sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımiza alalim amin🐣🌼
bircicekannesii 2405Sm Sorun şurda iki hafta önceki başka doktor böyle bişey demedi ama bu böyle dedi iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım bacak boyuna tekrar ne diyecek
2405Sm bircicekannesii ha tamam ben kilosu sandım boyu yanlış ölçülebiliyor çünkü bebekler artık karnımızda çok sıkışık duruyor
2405Sm bircicekannesii amin inşaallah bu son haftalar çok zor ya benim de hep bebeğim 2hafta önde giderdi 32de bi gittim çok küçük çıktı sadece karnı bi de yani 1hafta geride çıktı niye böyle oldu anlamadım kafama çok takıyorum acaba bi sorun mu var diye birde ilk oğlum 4kilo doğdu bu çok tuhafım a gitti yani
bircicekannesii 2405Sm Ben inanmıyorum artık şahsen canım önemli olan sağ salim kucağımıza alalım gerisi bizde zaten iyi düşün iyi düşünelim iyi olsun 🌸