La_le Kadertny ben gittim hiç memnun kalmadım ve muane ücreti en son 200 TL şimdi şafak Hastanesi’ne gidiyorum Sultangazi’de olan 50 yılda
Dmllale Kadertny gittim ilk gebeliğimi öğrendiğimde ilk heyecanım ilk mutluluğumdu doktorun tavırları yüzünden bütün enerjim gitti. Sonra medigold hastanesine gittim doğuma az kaldı çok şükür doktorum çok iyi
Yrlmz5050 Kadertny Bahatta Mustafa Balığın muayenesi çok güzel tavsiye ederim muayene ücreti de 180 TL
Ebruvahitt Ya benim doktorum iki oglumda ellerinde doğdu insallh kizimda da birlikte olacagiz cok değerli bir doktor 🥰
Dmllale Zatmy remzi beye gidiyorum ve gerçekten memnunum burada gidenlerde çok memnun tavsiye ederim🙂
TospilikVeAnnesi Dmllale Ya bende ondan hiç memnun kalmamıştım. Çok sert bir mizacı vardı. Hiç bir şekilde et balık kıyma tavuk yemedigimi belirttim bunun için takviye önerisi istedim. Bana söylediği şey AMA YEMELISIN. Zaten yiyebilsem senden neden takviye istiyeyim
Deletedmom_110 Kızlar asla tavsiye etmiyorum gitmeyin o hastaneye mülteci den başka bişey yok ilgilenen adam akıllı doktor hemşire bile yok ben mecburluktan 2 ay falan gittim rezil bir yer
Dmllale TospilikVeAnnesi 🤣 aslında hiç sert değil evet güleryüzlü olduğu da söylenemez ama ne biliyim başından beri ona gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım şükür