_ozlmm gorky ben de hamile fotoğrafları görüyorum tulum falan giyiyorlar çok hoşuma gidiyor göbüşleri o yüzden de çok sabırsızlanıyorum benim de hemen çıksın bende fotoğraflar çekeyim diye 😂
_ozlmm gorky Ibrah Drkmls Oxorza Ayy kızlar az önce koltukta oturdum telefona bakıyordum yerini nasıl tarif edeyim kasıklarıma doğru göbek deliğimin üç dört parmak aşağısında bişey hissettim böyle kanat çırpma gibi çok tuhaftı içim öyle tuhaf oldu öyle heyecanlandım kii hiç öyle olmamıştı daha önce acaba bebiş hareketimi 🙈🙈 heyecandan kalbim duracaktı 😂😂
Drkmls _ozlmm 14 haftalıktı demi aeninde sanki hissetmek için erken gibi ama bilemedim 16 dan sonra diye biliyorum
gorky _ozlmm Yani aslında çok erken 18.haftalarda hissediliyor diye biliyorum bende geçen gün hissettim ama bebiş hareketi mi bilemedim 😁
_ozlmm Drkmls evet 14 haftalık bi kaç arkadaşıma da sordum onlarda zayıf olduğun için hissetmiş olabilirsin normal falan dedi ama bilmiyorum neydi sadece çok tuhaf hiç yaşamadığım hissetmediğim bi hareketti😂