Seymaben 505050 17. Gun yeni yeni toparlaniyorum hala oyle cok hizli hareket edemiyorum tabi ama bebegime falan kendim bakabiliyirum en azindan❤️
Tugba_k5 505050 1 haftaya ağrılar az çok geçiyor ama iş yapmaya cesaret edemedim ben yapmadım. Kesin olarak 15. günden sonra yavaş yavaş ev süpürmeye başladım. 1 ay oldu tam. Yemeğimi yapabiliyorum fazla ayakta kalmadan temizliği de ufak tefek işte kendinizi çok yormadan
iremcannn1907 505050 hastanede ayağa kalktım bidaha hiç yatmadım. Çok ağır olmamakla birlikte eve geldiğim gbi de tüm işimi kendim yaptım. Yemek, temizlik, bebek bakımı vs. Ben hiç zorlanmadım ama tabi dikkat ederek yavaş yavaş yaptım
Eclinass 505050 ben bol bol yürüyecem ne kadar çok yurunurse o kadar çabuk yara kaynıyor iyileşiyor gazında çıkıyor ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyileşme bn elimden geldiğince kendimi zorluycam yürüyecem ilkim kolay geçti çabuk toplardim umarım bundada öyle olur 🙏🤲🤲🤲
2bebe1gebe 505050 ilk sezeryanımda eve geldiğim gibi hiç ameliyat olmamış gibiydim yinede dikkat ettim ilk 2 3 gün yattım sonra ev işleri falan yaptım ama 2. Doğumda zor geçti toparlayamadım zaten doğumdan 20 gün snra kadar açılmam oldu dikişlerde o yüzden 40 a kadar rahat yatmıştım korkuma