Hicran-01 Kizilkafaa lavaboya gittim iç çamaşırımda az kan geldiğini gördüm. Hemen uzandım.ne yapacağım, bulunduğum yerde doktor yok..
Kizilkafaa Hicran-01 Canım ben de gittim bebeğin hateketlerini falan gördük içim rahat etti ilaç falan yazmadı sadece yat dedi, sende de cok mu kan geliyor, yarın gidemez misin ay inşallah kötü bir şey yoktur Allahım senide bebeği de korusun
Hicran-01 Kizilkafaa çok şükür bebeğin iyi olmasına sevindim.Rabbım sağ salim kucağına aldırsın..🤲bende uzandım..sık sık kontrol ediyorum kanamam var mı diye.devamı şuan yok.ınsallah da olmaz. ŞIrnaktayım aksam dan sonra doktor yok.en azından sabah bişekilde doktor buluruz..sadece düşük Hapı yada iğnesi yaptırsam mi önlem amaclı diye düşünüyorum.
Eymensmom35 Kizilkafaa ay bebeğin iyi olmasına sevindim canım bol bol dinlen canım hiç bişey yapma kayınvaliden ve annen yardımcı okurlarsa su süreçte yemek vs yaparsa hiç birşey düşünme su süreçte çok Kısa zamanda toparlarsın Allah’ın izniyle
RefBrs Kizilkafaa bende de aynısını demişlerdi. Hiç moralini bozma ayaklarının altına yastık koy öyle dinlen ve bol bol su iç. Hepsi gelip geçiyor ben 3 ay boyunca yattım o an çok zor geliyor insana ama zaman geçince geçti gitti diyorsun. İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna 💕