turmeric Selamlar, doğum sonrası için olan değil de hani bir ara konuşuluyordu, çocuk ilkokula başlayana kadar anne isterse yarım gün çalışıp yarım maaş almayı tercih edebilecekti.. ne oldu o iş bilen ya da yapan var mı?
hukukcuanne_06 Bunu yapan birini duymuş arkadaşım da neye dayanarak nasıl yaptı henüz öğrenemedik öğrenirsem yazıcam
Hamisannee turmeric yürürlüğe girdi diye biliyorum ama sadece maaş değil sigorta derece kadmee hepsi yarım günden hesaplanıyor
Rbtnc Evet var benim kurumumda bir tanış dilekçe yazıp verdi herşey yarım ama kızlar kamuda işçi tekrar dilekçe verip iptal de edebiliyor 😉 özelde nasıl bilemem de
ada58 turmeric var kurumsal şirketlerde ; bir kaç arkadaşım çalıştı ancak ayrıldılar 1 yıl dolmadan.özellikle satış hedefi olan bi birimdeyseniz sizi fazlalık olarak görüyorlar anlaşmalı ayrılma yoluna bakıyorlar. kurumların çok istediği bir durum değil.
Fatma-onal turmeric evet var bende doğumdan sonra düşünüyorum kurumsal bir yerse belli bir yerden sonra çıkartıyor zaten tazminatınla beraber istifa etmektense bu daha mantıklı geldi bana