Mevludedamgaci Eclinass ertesi gün eve geldiğimde hemen duş aldım şu geçirmez bant yapistirmislardi taburcu olurken 5. Günden itibaren bantsiz bir şekilde yıkanmaya basladim
nurcan_26g Eclinass doğum yaptığımın ertesi günü kapıdan girer girmez üstümu çıkarmaya başlamıştım nasıl darlandiysam hemen duşa girmiştim 😀 iyikide girmişim o duştan sonra göğsüm birden doldu sütüm baya baya geldiydi
umayin-ucan-annesi Kızlar bende bişe sorcam ameliyat yarası nasıl böyle bakılmıcak gibimi ben cok korkuyorm da babam amelyt olmustu yarasnı görnce bayılmıstım kac gne bakablirm komk bi soru belki ama 🤷🏻♀️
Mevludedamgaci umayin-ucan-annesi korkulacak bisey yok canım yara gibi değil hafif kizariklik oluyor bende bakamam normalde ama kendim olduğu için mi bilmiyorum ama baktım yani çekinmedim 😂
Eclinass Wonderful_mom alamadım ya sorma gittim kan verdim kardiyoloji den kalp grafiği istedi ameliyat olacak ya bunlar hastanemizde bulunsun dedi haftaya gel anesteziyle konuşalım ayarliyalim dedi bnm önüm bayram olduğu için muhmetemelen bayram sonrasına atacak yada bayram birgün öncesine Dr bayram iznini harcamak istemedi bnce 😏😏😏