Zeynppppp Busraaydiiin1 evet inşallah son aylar daha güzel kilo alıcak bebeğim 😍🐣 sağlıklı bir şekilde yememe dikkat ederim her zaman zaten
Zeynppppp Tomrishatun ama 30 yaş sonrası kadınların hormonlar eskis gibi olmuyorki abla ben yaşca küçüğümde sizden ama üzülmeyin ya bence Allah zamanında vericektir eminim 🥺
Tiredmother Zeynppppp bende ilk aylar verdim baya 21 haftalık oldum hala almadım doğru düzgün kilo bi göbeğim şişti beslenememek insanı çok huzursuz ediyor
Zeynppppp Tiredmother ayy tiksinti devam ediyor değilmi bende öyleydim üzülme ya bebek iyi olsun ne üzülüyorsun
Sarikan93 Zeynppppp bulantılar geçince verdiğin kiloyu yerine koyuyorsun canım merak etme hatta bu şekilde kilo almak çok daha iyi bence en azından daha az kilo alınıyor hamilelik süresince
Zeynppppp Sarikan93 yok ben alamıyorum geri hamilelik boyunca almayım aman zaten önemli değil zaten verdiğim kiloya seviniyorum 🤦🏻♀️ Brbek iyi olsun o alsın kilo
Sarikan93 Zeynppppp bende hamileliğim boyunca 3 kilo aldım 34+2 oldum doğuma kadar 2 kilo daha alırım sanırım inşallah 🤲🏻🤲🏻
Tiredmother Zeynppppp tiksintiden ziyade iştahlı bi insan olmadım hiç biri hazırlamasa açlığımı hatırlamam o derece, bebek şimdilik iyi ileriki haftalarda kilosu gelişimi vs geri kalmasından korkuyorum yoksa kilo yük insana istemem tabi ki
Pembekurdele Zeynppppp benim 14. Haftadan sonra sabah mide bulantilarim ve kusmalarim gecti suan istahim okadar acikki sizin de muhtemel öyle olacaktir ama bu seferde mide yanmalari basladi 😔
Zeynppppp Pembekurdele ayy o mide yanması çok fena oluyor ya bende ilk 3 ay oluyor o yanma niyeyse sonra geçiyo diğerindede böyke oldu değişik ama oğlumda aşırı oldu bunun cinsiyeti bilmiyorumda pek onun kadar değil
Zeynppppp Sarikan93 bebişe yarasın inşallah 😍😍😍😍 maşallah az kalmıç senin ben senin haftanda diğer hamileliğimde doğum yapmıştım 😀