hunilimom DuruMiray 34 de tamamlamistim ama daha erken de olabilirdi çok yorulmuştum çünkü şimdi 2. Ye hamileyim erkenden hazirlicam havalar düzelince yikicam hepsini
GriMavi DuruMiray bende 31. Haftamdayım 34 gibi hazırlarım die düşündüm Aldıklarım öyle koydugum gibi duruyor açmadım bile poşetleri😬
Ccaannsseell DuruMiray 32. Haftada hazırladım. 30-33. Haftalar arası hazırlanmasını tavsiye ediyorum. Sonra herşey çok zorlasmaya başlıyor.
Bkyya Haftaya geldik daha eksiklerim var maalesef 34 35 gibi tamamlarım herşeyi yıkama ütüleme hepsini birden diyordum bu aralar bide çok rahatsızlanıyorum halsizlik var sürekli üstümde 🤦♀️ çokmu gecikmiş olurum
2107 DuruMiray 33haftadayız hazır her şeyimiz evinde temizledik kızımın gelmesını bekliyoruz bence aldıysan her şeyi hazırlamaya başla sonra ağırlaşdıkca zor oluyor yapmak
Smyye1B DuruMiray Bende 30dayım daha hiç bişey hazır değil 🤷🏻♀️ Misafir ağırlamaktan fırsat olmuyor 😒
kuzeymomsss DuruMiray 33. Haftada başladım ufak tefek eksiklerim vardı, 35te bebeğim doğum kanalına girdiği için hızlıca eksikleri de tamamlayıp arabaya indirdik. Ne kadar erken hazır olursa o kadar iyidir bence
Rabiaaa46 DuruMiray aklın varsa ağırlaşmadan hazırla ben 37. Haftanın içinde hazırladım omu beni hazırladı ben mi onu bilmiyorum
BusraOzhan DuruMiray ilk gebeliğimde 32. haftada hazırlamıştım 35te doğurdum 🥲 ama doğumdan birkaç gün önce açmıştım herşey kırış kırış olmuştu hepsini çıkarıp tek tek tekrar ütülendi
DuruMiray Bnde etiketleri kesmekle başladım yumuşatıcı sipariş verdim netten gelince yıkıcam inş 💙🧿 herkese kolay gelsin sağlıkla alalım kucağımıza inş