Eelliiffnnuurr Doktora gittim. 37+4 teyiz nst ye girdim sancım çıkmış ben çok hissetmedim 1 cm de açıklık varmış. Dinlen tekrar nst ye gir ağrın çıkarsa acilden giriş yap yatış verelim dedi. Sizce evde biraz esneme hareketi mi yapayım yoksa dinlenip nst ye mi girryim yoksa evde mi bekleyeyim
Deniz2961 Eelliiffnnuurr bekle tekrr bı nys yaptr snra istersen eve gecersn cnku bazen nts de yanlış olabiliyor
Kumpr Eelliiffnnuurr ağrı hissetmiyorsan bence hiç yatma hastaneye evde dinlen sancıların başlarsa artarsa öyle git bence
Tiredmother Eelliiffnnuurr kesinlikle evde çömel kalk yer sil, sabaha kadar yer silmiştim doğum yaptığım gece sürekli sıcak duşa girdim squat çektim hastaneye 8 cmle gittim 2 saat sürmedi doğumum çok kolay oldu. Bol hareket et yürüyebiliyorsan yürü açılmayı evde yaşa
afrAybars 37+4te doğum yaptım oğlumu eğer suyum gelmeseydi son ana kadar evde dururdum ama hastaneye hemen gitme imkanın varsa tabi, riskede atmamak gerek canım ✨ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Eylemdog Benim hep sancım çıkıyor 1 cm de açıklık var ama gelen giden yok. Bilemedim yatış mantıklı mı
afrAybars Eelliiffnnuurr belimde ağrım vardı canım gitgide artan bir ağrı ✨ sende şu an durumlar nasıl ağrın sızın var mı
Eelliiffnnuurr afrAybars nst deki ağrıyı hissetmiyodum yani normal hafif bi kasık ağtısıydı biraz daha arttı sanki şimdi. 2 3 saat önceydi nst de
Zeynosunannesii Irem88- ben 2 cm açıklıkla üç hafta gezmiştim gelen giden olmadı yatış da yapalım demediydi
afrAybars Eelliiffnnuurr kız çocuğu kasıktan erkek çocuğu belden ağrı yapar derler ne kadar doğru bilmem ama yalancı sancılarda olabilir canım akışına bırak gelmek isterse gelsin minik sağlıkla inşallah 🤲
Derin4773 Eelliiffnnuurr bende bugün gittim sancım vardı 4cm açıklık vardı yatisim istendi kalmadım eve geldim
Eylemdog Eelliiffnnuurr cuma günü çatı muayenesinde 1 cm açıklığım vardı. Benim sancılarım 60a yakın çıkıyordu ben de sizin gibi hissetmiyorum. Belki sizinki daha yüksektir. Doktorunuzu dinleyin bence.
Eelliiffnnuurr Teşekkür ederim. Dinlendim biraz, birazda esneme hareketleri yaptım şimdi tekrar hastaneye gidiyoruz
Eylemdog Eelliiffnnuurr ben normal hayatıma devam ediyorum 1 cm çok önemli değil sizi panik yaptırmasın. Sancılarınız düzenli olduğunda, su vs geldiğinde gidin doktora.
Eelliiffnnuurr Tiredmother doktor bişey olursa ( yani ağrı su vs) gelirsin olmazsa 2 hafta sonra gel dedi. Hareket yapmaya başlayayım mı yoksa dinleneyim mi