Mdgn Sezeryan sonrası hemen hastanede iken kaç kilonuzu gitti. Ve sonrasında kilo verebildiyseniz ne kadar daha veriyorsunuz. Bebeği aldıklarında aşağı yukarı kaç kilo düşüs oluyor.
Busraaaaaaaaaaa12 Mdgn 62 ile kaldım 75 ile girdim 60 olmuştum şuan 55 ve geri kilo almam lazım 62 olamam lazım
Yesim619 Mdgn şöyle diyim abartısız yirmi kg gitti benim bebek doğduktan sonra yüz gram kilo kaybı oluyor Muş bebekte ama aksine benim oğlum yüz gram kilo almış tabiki verdiğim kiloları tekrar geri aldım 😂😂
Cansugamze_ 53le hamile kalmıştım doğuma 65le girdim eve geldiğimde 46 olmuştum şuan 2. Bebeğim 48le hamile kaldım 19 haftadayım hala 48 bünyeden galiba
Cansugamze_ Mdgn evet emzirdikçe de gidiyo göbek zaten 1 aya kalmadan gitti gaz falan da olunca göbek oluyo yani 1 aya toparladım şuan nasıl olck bilmiyorum ama
Ozlm0916 Deletedmom727271 bisey sorabilirmiyim acil kafam cok karistida siz dogum yapmissiniz benden tecrubelisinz
Ozlm0916 Deletedmom727271 canım bebek ilk dogdunda 10 lu hastane takimimi veriyim hemsireye yoksa 5 limi veriyim karar veremedim tecrubesizim bilmiyorum ilk gebeligim kilitli poset alacamda ona göre üzerine yazayim hemsireye verilecek diye
Deletedmom727271 Ozlm0916 10lu da versen hepsini verme canım hem 10lu çok pahalı bence onu hastane de giydirme. eğer ki isimli yaptırmadıysan. 5li de iş görüyor her türlü 😊😊