Cerennnn5858 Kızlar selam, Bat 26 nisan. Biçok başlıkta konusmustuk ama post acmak istedim. Dünden beri agzımda metal tadı gibi bi tat var. İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Bu sekılde metalik tat alıp hamıle olan varmı
Meowduman Cerennnn5858 evet ilk gebeliğimde özellikle sabah uyandığımda metalik tat vardı ve gebeydim.
aselkiz Cerennnn5858 Ben her iki gebeliğimde de ağzımda metalik tat vardı belirti olarak umarım sizinde öyledir🤗🌸
Fatma-onal Cerennnn5858 benimde azımda metalik tat vardı uyku ve yorgunlukta cabasıydı hamileymişim olabilir bu bir belirti
Cerennnn5858 Meowduman dünden beri hiç geçmedi. Sanki agzımın ıcınde demir var gibi. Bide acı agzımın içi sanki. Adet oncesimi öğrenmiştin kuzum gebe oldugunu
Meowduman Cerennnn5858 evet adet öncesi öğrendim 8 gün kadar önce kahverengi yerleşme kanaması ve kasikta batma belirtisi 3-4 gün kala da testlerde çıkmıştı. Hayırlısı olsun 😌
Cerennnn5858 Meowduman yerleşme kanaması herkeste olmuyomuş sanırım. Benımde 8 gün var ama test yapsam cıkmaz heralde
Seno328 Cerennnn5858 Biz arkadaşımın gebeliğini bu tat sayesinde öğrenmiştik tek kesin belirtisi buydu sanırım.Hayırlı olsuun insalllah 🥰
Meowduman Cerennnn5858 olmuyor bu ikinci gebeliğim ne metalik tat ne yerleşme kanaması oldu hatta adetten 9 gün sonra öğrendim çıkmadı testlerde hepsi farklı. Şuan erken gibi bı kaç gün kala yapsanız daha net sonuç alırsınız
Mervesya Cerennnn5858 ilk gebelegimde kasik catal kullanamiyordum metalik tat yuzunden hicde duymamstm ama hamilelik belirtisiyms
BusraOzhan Cerennnn5858 iki gebeliğimde de ilk aylarda ağzımdaki o tat geçmedi. Ama bu tek başına bir hamilelik belirtisi mi bilmiyorum
Nur22Elif Metalik tat hamilelik belirtisi mi? 😳 Bende 2 gündür var, 24k serum kullanıyorum ondan diye düşündüm. (Belki de ondandır benim. 🧐)