semanurcennet Kızlar bebek daha kanala bile girmemiş perşembeye kadar girdi girdi yoksa sezaryen doğum. Kanala girmesi için önerilere ihtiyacım varrrr
Meri3220 semanurcennet bebeğin kanala girmesi için egzersizler var diye biliyorum bir bak canım onlara istersen. Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah
Cansusahinn semanurcennet ayni durumdayız bu gun bende doktora gittim 39+5olduk ama kanala bile girmemiş moralim bozuldu bol bol yürü dedi havada öyle kötü ki gelde yürü 😒 perşembe gel bakicam dedi birşey söylemedi hakkımızda hayırlısı
Neva09 semanurcennet benim 2. Sezaryenim olacak nasipse ikisinde de 36. Haftada kanala giriyo bebişlerim ama 40 haftaya bekledik normal gelmedi ne sancı ne açılma nasıl oluyorsa sizinkiler bu haftaya kadar kanala girmiyo çok mu dikkat ediyorsunuz merak ettim de ondan soruyorum. Size Önerim merdiven inip çıkma ve çömelme hareketleri mesela benim Dr kanala erken girdiği için fazla ayakta durma demişti yürüyüş yapın iner hayırlısıyla inşallah…
Nuroye semanurcennet sicak su koyun diyorlar yapmadim ama yapsakmi deneyen varmi bebek pozisyon alirmis
Humeyrae Ben 41+4 te doğurdum 39+6 çok değil ki İki güne bir kontrole çağırdı doktorum kızım hala gelmeyince suni sancı ile başlattı doğumu Önerilere gelince işe yaradı mı bilmem ama bol bol hurma 5-7 - 9 tek sayıda yemek Bol yürüyüş
semanurcennet Humeyrae bende suni deniycem birde alttan fitil mi ne atıyorlarmış açılma olsun diye onu da istiycem
semanurcennet Cansusahinn bozma moralini demek ki hakkımızda hayırlı olanı buymuş bende normal doğum istiyorum ama herşey allahtan sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun diyorum
semanurcennet Neva09 elbette ki bazı konularda dikkatli oldum ama bu zamana kadar da evimin işi olsun herşeyimi kendim yaptım yardım eden vs olmadı. Doktorum iç kemiğin dar olabilir bebek ondan da giremiyor kanala dedi bakalım artık