aysun_4816 Hamişler 6 ayım bitti 4 kg aldım. 75.5 ile hamile kalmıştım. 4 kg çok az geliyor diğer gebelere bakınca sizce bebek için zararı olur mu ?
Irem88- aysun_4816 bebeğin gelişimi normalse çok kilo almanın bi önemi yok zaten son 2 3 ay kilo daha hızlı alınıyor
FredericChopin aysun_4816 Ben de 75 ile hamile kaldım. Ama boyum da 1.60. Vücut kitle endeksine göre şişman çıkıyorum. Şişman hamile kalanlarda toplam 7-11 kg arası kilo almalı yazıyor çoğu yerde. Oradan pay biçebilirsiniz belki.
minikportakal aysun_4816 73 le hamile kaldım 31 haftalık olduk ben 5 -6 kilo arasında gidip geliyorum bebeğin kilosu da gayet iyi hiç endişelenme 🌸 ben genelde tam buğday ekmeği tüketiyorum ama olabildiğinde hamur işinden uzak şerbetli tatlılardan da uzak ☺️
Ezgicck aysun_4816 canım bende 7 aya girdim 4 kilo aldım bebek gayet iyi kilosu gelişimi uyumlu önemli olan bebeğin alması sen çok almasanda sıkıntı olmaz
symaaaaaaa aysun_4816 herkesin bünyesi farklı olduğu için kilo alımları göbek büyüklüğü de farklı oluyor bende şuan 25. Haftadayım 4 kilo aldım birde ilk hamilelikte fark ediyormuş çok fazla kilo alınmıyormuş
Emine003 aysun_4816 canım ben 31 haftalığım hâlâ daha kilo almadım almayı bırak birde verdim ultrasona göre 32+5 oğlum gelişimi önden gidiyo doktor hiç sıkıntı yok diyo 🙈🤗🤗