Kele-bekler1 Arkadaşlar merhaba cok acil estrofem 2mg tablet lazım ama depolarda yok diyorlar ve hiç bir eczanede yok ama aldığınız bir eczane adı yada temin edebilecegimiz bir yer var mı acaba bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim🤲🏻
anonim34 Kele-bekler1 merhaba canım beni hatırladın mı bilmiyorum benim elimde kalanlar var sen nerede yaşıyordun ?
anonim34 Kele-bekler1 şu an baktım iki kutu hiç açılmamış bir kutu da içinden 7 adet kullanılmış var istersen kargolayabilirim
AngryBirds Kele-bekler1 Hiç bir yerde bizde bulamıyoruz. Depolarda yokmuş ve gelmeyecek deniyor. 3. Tüp bebek denemem ilk 2. Olumsuz oldu. Bu ilaç durumu kafayı yedirecek bana 😔
Kele-bekler1 Canımm Allah razı olsun cok teşekkür ederiiim eger sana artık lazım değilse bende senin hesap adresini alayım fiyatını ödeyeyim kargolayabilir misin anonim34
Sugarsm anonim34 postu açan arkadaşın hakkına girmek istemem ama eğer arkadaş almazsa ücret karşılığı almak isterim.
Kele-bekler1 Ben sana telefon numaramı yazıyım kuzumm bana yazabilir misin hemen adresi yazıyım bugün gönderirsen cok sevinirim Allah razı olsun🤲🏻❤️ anonim34
Sugarsm Kele-bekler1 bende aynı durumdayım. Bugünden beri aramadığımız eczane kalmadı. Memleketimizdeki eczaneleri bile aradık varsa akrabalar alır gönderir diye ama maalesef. Napıcaz bilemiyorum 😟
Kele-bekler1 Bizde aynı canım ve pazartesi transferim var 2. Transferim ilki benimde olumsuz oldu her yerde bu ilacı arıyorum doktor bulman gerekiyor herkes buluyor dedi o yüzden arkadaş eger gönderirse mecburen alıcam cok üzgünüm eger başka yazan biri olursa onuda sana yönlendiririm olur mu Sugarsm
anonim34 Sugarsm ücretli göndermek istemem elimde kaldı zaten çok şükür yolu yarıladık siz faydalanın yeter ki 🙏🏻 Kargo karşı ödemeli gönderirim onu ödemeniz yeterli olur 💛
anonim34 Bende istanbul anadolu yakası ecza depo sorumlusunun numarası vardı sizlerle paylaşayım nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama belki işinizi görür biz o dönemde çok yararlandık kendisinden Burcu hanım; 05071796269
Kele-bekler1 Canımm bu benim telefon numaram burdan bana ulaşabilirsen yazıyım evin adresini filan direk ordan 05396929263 anonim34
Sugarsm Kele-bekler1 ah canım benim teşekkür ederim. Elbetteki senin hakkındı 🤍 inşallah transfer sonrası yüzümüz güler sağlık dilerim 💐
mirage333 Eve gittigimde bende kontrol edeyim ilaçları elimde kalmıssa lazim olana gönderirim. Ama son zamanlarda banada eczaneler az az veriyordu stoklarda az var diye. Kasım ayında transfer olmustum.
Kele-bekler1 Ahh canımm benim çok teşekkür ederimm ❤️ Bana bir arkadaşım yardımcı olucak burdan bir arkadaşımızın daha burdan acil ihtiyacı var insallah ona yardımcı olursanız çok sevinirim kullanıcı adı Sugarsm sugarsm@“mirage333”#p21742886