Sevallaves Kızlar hastane çantası olayını neye hazırladınız, evde bitane valizim var ama büyük dolmaz diye düşünüyorum siz neye koydunuz nasıl yaptınız?
Edadrmz Sevallaves ben tekerlekli valizime koyucam canım . Hurçlardan aldım onlara ayırıp ayırıp yerleştirip koyucam
maviananas Sevallaves ben kabin boy valiz ve bebek çantasını kullandım yeterli olmuştu, Hastane evime yakın olduğu için çok fazla bir şey katma gereği duymamıştım.
Nznuuz Sevallaves 6′lı valiz düzenleyiciye koydum kiyafetleri kabin boy valize sığdı bütün herşey küçük bir çantayada kapı süsüyle yastığını koydum
Cokomik Sevallaves orta boy tekerlekli valizr hazirladkm bir tarafi bebegin kiyafetleri bor tarafin benim
Sevallaves Edadrmz bende organizer aldım 6 lı öyle yapıcam da tekerlekli valiz büyük mü olur acaba diye düşünüyorum kimisi anne bebek çantası ile bi el valizi yapmış
Sevallaves Edadrmz aslında en mantıklısı bende tekerlekli valiz hazırlıycam sanırım başka da bişey almaya gerek yok tek valizle daha iyi olur
maviananas Sevallaves bende de valiz önceden vardı yoksa sadece bir gün kullanacağım şeye yüzlerce lira vermezdim. Elinizdeki valiz aşırı büyük değilse kullanılabilir diye düşünüyorum
Ozlm0916 Sevallaves canım ben tekerlekli valizime hazırlamayı düşünüyorum a101 dende ağızı kilitli poşetlerden alıp onların içine koyacam
SevillC Sevallaves 6 li düzenleyici aldim küçük boy bir valizim var ona hazırlayacağım sığmaz diye bebise canta aldim bide hastane bize uzak olduğu için ben herseyi yedekleyerek koymayı planlıyorum cunku
Sibel83 Bende 34+2 oldm kızımla Kabin boy valizi kıza hazırladm Bnmki küçük bi pembe deri çanta Karışmasın istedim Organizer aldm bende Hazır herşeyimiz🙏🐣🤰 20 mayıs doğum nasipse
Asyaaa35 Sevallaves ben bebek çantası ve küçük el valizim vardı ona hazırladım bebek cantasına bebegime ait kıyafetleri koydum diğerine de benimkileri tam sıgdı