sayre Nur22Elif reglin gecikmis miydi kuzum ilk böyle çıkıp sonra çokça yükselen değerler de var, 2 gün sonra tekrar ver 2 katına çıkması gerekiyor Ya da direk doktor kontrolünde ilerle değerin normal bence
sayre Nur22Elif daha yeni bir gebelik demek ki ondan dolayi böyle yavaş yavaş kendini belli edecek bebiş 😘
Nazendehanim Nur22Elif hayırlı olsun canım 🌸 ne zaman gebeliğin oluştuğunu bilmiyoruz ki mesela ben adetten sonraki 3-4 günde yumurtluyorum 🤷 stres yapma yukseli inşallah daha çok erken
Nur22Elif sayre dün regl olmam gerekiyordu. Ama yumurtlama döngüm kısa benim. Uygulamada bile 3+5 gün yazıyor.
Nazendehanim sayre şu an beta takibi yapılmasının sebebi ne kimyasal gebelik değil o belli bunu sorsana doktora ,😂 2 katı artış olmamasi bize boş gebelik ya da erken haftalarda kalp atışı durmasıyla ilgili bilgi verir mi diye
Afifeelif Nur22Elif yaa inanmıyorum çok iyi bir haber buuu… Tebrik ederim canım… İnşallah benim de vardır bebişim ya.. bugün olmam lazımdı gelen giden yok.. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla kucağına alabilmesi nasip etsin inşallah 🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥰
Afifeelif Nur22Elif yarın da olmazsam test alırım.. çarşamba sabah işe gitmeden yaparım bir aksilik çıkmazsa.. varsa çıkar zaten. Yoksa da nasip adeti beklerim.. dualarını eksik etme.. bende sana edeceğim🌺🥰🥰