bsnrd Kızlar bende gebelik şekeri vardı doğum yaptım bir daha baktrmadm.ama mantıken tatlı yedigimzde yuksk ckmz mi evde olcuyoruz ya.biyandan korkuyorum çokta tatlı yiyorm iki ay oldu dogm yapalı.tabi ki dahiliyeye gidcm
Emossk bsnrd doğumdan sonra ilk 3 gün hem bebek hem seni takip ederler hatta 2 gün diyeyim çıkarsa zaten vardır yoksa geçmiştir
dml33 bsnrd doğum sonrası hastane bakio zaten sizede bebegede bnde öyle yapti 1 ay sonrada sağlık ocaginda kan verdm ordada cikmadi gebelik sekeriyms sadece bebektede cikmadi
ZMM8888 bsnrd doğum sonrası 3 hafta içinde normal beslenmeme donebilirsin demişti doktor ben yinede 3hafta sonra tahlil yaptırdım şekerim çıkmadı geçmişti çok şükür gebelik şekeri doğumdan 3 hafta sonra geçiyormuş
Serife-57 bsnrd bendede vardı 38gun oldu doğum yapalı doğumdan sonra ucgun ölçtüm doktorum demişti düşük çıktı normal dedi ucgun normal yemiştim yani herseyden
bsnrd Melekk-911 cesaret edmyorum cnku tatlı mı ekmegmi yiyorum haliyle yuksk ckr ya korkuyorum acikcasi
bsnrd Emossk hastane de olctulr ckmadi ama bişe yemedim ki az az yedm o zaman tabi az çıkar.gunlk hayatta ttatli yiyoruz ve yuksk ckyr bnmde orda kafam karışıyor var mı yok mu
bsnrd Emossk szde de varmiydi bana hastaneden dedlr ki 6.ayda bebeği bir yere gotureckmisim bu sekerdn dolayı kontrl gbi birşey.hastane de baktklrnda bebekte birsey ckmamsti daha iki aylk bebegm
Emossk bsnrd ilk hamilelikte vardı hastanede takip ettilerrr sorun çıkmadı belki çocuk endokrinoloji ye git demiş olabilir bize bir şey söylenmedi
Emossk bsnrd yine şeker var sanırım o zmna kdr doğurmuş oluyorum hatırlatın aklınıza gelmezse söylerim
bsnrd Emossk peşimizi bırakmck anlaşılan🙂emzrmekten bebeğe gecmiyormus bunu biliyorum.ama kendm icn endisem var bklm gdnce ne diyck doktor tesekkrler 🙂
Emossk bsnrd emzirirken gerekli protein ve karbonhidrat i almazsan şeker yeme isteği artar tabi birde bol su icmezsen dengeli beslen birkaç gün fark edersin bence onla alakalı çünkü herkeste tatlı isteği artıyor emzirirken