Gokhansongul Merhaba kizlar 17+3 olduk da arada bir canım noodle istiyor ama faydalı değil diyorlar ama böyle her gün değil hafta 1 ya da 2 hafta bir çok istiyor canım yiyen var mı?
Esra33-34 Gokhansongul yiyorum bende haftada bir bazen ayda bir yanı normalde yiyen bır ınsan değilim ama nedense ilk baslarda cips falan yedım bır bardak kola içtim halbukı cips kolayı 7 senedir ağzıma sürmezdım. Daha yemiyorum ilk aylarda yedım fazla olmamak kaydıyla
Honeyinci Gokhansongul ay o zamanlar benimde cok canim cekiyordu ama internette arastirinca vazgecmisdm 😂 sonra tabi insan elbet hamileligi boyunca cok saglikli ve katki maddesiz organik beslenemiyor o yuzden haftada bir degilde ayda 1 yiyin tatmin etsin en azindan yeter 😁
Gokhansongul Esra33-34 bende normalde yiyen birisi değilim ama hamilelikte sevmediğim yiyecekleride canımız istermiş ya☺️
Honeyinci [silindi] iceriginde fazlasiyla katki maddesi oldugundan faydali degil yoksa onun yerine normal makarnada tabiki sorun yok. Paketli gidalarin cogu katki maddeli malesef nekadar az tuketirsek o kadar iyi 😢
Ikrasmom1 İçinde Çin tuzu var monosodyum glutamat olarak geçiyor bu bağımlılık yapıyor cipslerde de var aynı madde ve ayrıca bebek gelişimini engelliyor bende başlarda çok yiyordum ama artık almıyorum kendime dur diyorum
[silindi] Honeyinci tek paketli olanların sosu katkı maddeli evet ama büyük paketli makarna gibi satılanlardan alıp evde kendiniz istediğiniz sebzeyi tavuğu koyarak yapabilirsiniz. Tuzu azaltılmış soya da eklendi mi ohh mis 🥰
Honeyinci [silindi] aynen bende buyuklerden alip kendim yapiyorum ama sanirim soruyu soran o kucuk paketlerden bahsetti yada ben oyle anladim 🙈