Neslihan_21 ArasAsya bir hafta önce yaptırdım özel hastanede 17 TL tahlil ücreti ve 25 TL ye 75 gr şekerli su aldım eczaneden. 42 TL ye mal oldu.
Melekk-911 mirage333 şaka gibi 😨 ben 60tl yaptırdım Sizin iceceginizin özelliği ne ki ya da damariniza girilen iğne altın kaplama falan mı 😂😂
SibelBalciOz mirage333 Acıbadem sigortanız var mı? Yoksa bu sigorta karşılamamış hali mi?Bende Eskişehir Acıbadem’e gidiyorum bizim sigortamız var fiyat düşer mi acaba
ArasAsya Neslihan_21 siz istanbuldamı yaptırdınız. Doktorum benden açlık tokluk değeri bide 3 aylık şeker testi istemis
annesinin_beybisi Neslihan_21 17 ve 25 tl mi valla çok iyi 17 liraya bu çevredeki özel hastahanelerin kapısından giremezsin bırak tahlil yaptırmayı. iyice kazık oldular ben de devlette yaptiricam bir şeker testi için dünya para bayilamam valla
mirage333 Melekk-911 benim doktorun muayene ucreti 450 tl 🤭 doğum paketide 10bin, 13bin, 16bin hangisini seçersem 😂😂 tabi epidural olursa extra ücret.
mirage333 SibelBalciOz kamu personeliyim normal sigortam var. Acibadem sigorta ile gorusmustum daha pahali tutuyor. 23bin gibi bir rakam cikarmislardi. Dogum ucretini ve muayeneleri testleri kendim oderim daha mantikli dedim 😂