smryy Haftada 354 gr bebek(kız) kilosu normal mi acaba sizin bu haftalarda kilosu ne kadardı kilo aldırmak için neler yapabilirim?
mervesglm smryy https://imgyukle.com/i/RxostI Hamilelikte bebeğe kilo aldırmak diye birşey yok canım. Sen sağlıklı besleneceksin sadece.
Zeynepppdyg smryy bnce normal benmde 360 gr falandı sanırım, siz sağlıklı beslenin o alması gereken besinleri zaten sizden alır
Xxz smryy 20 .hafta 335 Gr burdaki arkadaşlarınkiler daha kiloluydu ama doktoruma sordum o da dediki güzel gidiyor kilosu güzel. Bir sorun yok dedi. Bende o yüzden takmıyorum sonuçta doktor iyi dedi. Bir sorun olsaydı biraz dikkat et derdi
Temmuzannesii28 smryy 21. Haftada bebeğim 500 grdı canım ama asla yemeyle bi alakası yok ben şuan 28. Haftadayım hala kusuyorum canım hiçbi şey yemek istemiyor ama bebek besleniyor kilosu falan iyi genetik olabilir takma kafana kilosuda iyi bence 😊
smryy mervesglm teşekkür ederim geçen hafta detaylıda doktor biraz haftasına göre küçük dedi bu haftada pek kilo almamış endişelendim umarım toplar😊
smryy Xxz benim 20. Haftada 296 gr ölçülmüştü sizin yine iyiymiş 😊 benim boyumda 1.55 belki milyondur diyorum artık
smryy Temmuzannesii28 yaa maşallah🥰 inşallah genetiktir sağlıkla ilgili bi sıkıntısı olmasında önemli değil