Panikanne 10+4 haftalık hamileyim sabaha kadar deli gibi kasindim uyuyamadım lütfen başına gelen varsa yazsın sizce neden olur sağlık ocağına gittim ama tahliller öğleden sonra cikcak kafayı yicem kaşınmaktan
Eclinass Panikanne o bendede oldu ama sadece göğsümde oldu Allah’ım kafayı yiyecektim nerdeyse kendimi ertesi gün sağlık ocağına zor attım düşün birde o şekilde 3 gün çektim sıvı jel verdi kaşıntı için hemen suruyom geciyo valla kendine eziyet etme Dr krem jel iste
Panikanne Selincimm duydum onuda ama bilmiyorum ki bakalım neyle alakalı öğleden sonra kan tahlili test sonuclarim cikacak doktor ne dicek bakalım
Panikanne Civciv_annesi14 sağlık ocağına gittin mi canım doktorun ne dedi mutlaka haberleselim bu dertten kurtulalım yoksa böyle çok zorlanicaz
Civciv_annesi14 Panikanne korona hastalığından sonra uyuz hastalığı çok yaygınlaşmış canım dediki ailede kasinan varmı ewet dedim 1 tane losyon yazdı dedi hamile oldugin için haftada 1 defa kullan akşam yatmadan bütün vücuduma sürecem sbah kalkınca banyo yapacam
Eclinass Panikanne çantamda taşıyom gittiğim yere götürüyorum çok iyi geldi bana azckk suruyom hemen etki ediyo