Oya54 34+3 hamileyim ikizlere dünden beri her yerim kaşınıyor ne yaptıysam fayda etmiyor.İnternetten baktım gebelik kolestası diye bişeymiş doktora gitmelimiyim yaşayan varmı
star3star Oya54 kurdeşen döküyo olabilirsin.vücudunun belli yerlerinde kızarıklıklar varsa kurdeşendir belki.yinede doktoruma danış canm
Denizpyraz Oya54 kolestaz yaşayan biri olarak söylüyorum. Özellikle geceleri başlayan el ve ayak kesintisi. Kolestazin en belirgin özelliği bu el ve ayak. Ve tabiki gitmelisin.
Nurrr3517 Merhaba ben 10+4 günlük hamileyim fakat bir gece sadece tek bir yerim diz kapağımın orası uykumdan uyandırdı diyebilirim kaşı kaşı hal kaldım çok mu devamlı sizin
Tugcemle Bol su içmeme rağmen benim de kaşıntım boldu, Basit bir kan testi yaptılar bana karaciğerim normal çıktı, kolestaz değilmişim, kaşıntıya yönelik bir jel verdi anında kesildi,
Oya54 Denizpyraz evet özellikle el ve ayak kabus resmen.Yarına randevum var doktorum gel testleri yapslım dedi bakalım ne çıkacak
Denizpyraz Oya54 inşallah kolestaz değilsindir canim. Öyleyse bile moralini yüksek tut ilac ile değerler düşer inşallah.