benimmdunyamm 2cocukluana aynen bana da biri öyle dedi 5 aylık olmuş hiç karnın yok dedi bendede şeker var 9 kilo verdim almadım karnımda yok bu bebek buyumuyor karnın hiç yok dedi üzüldüm
2cocukluana benimmdunyamm bende uzulmustum öyle bilmis kesin konusuyorlarki insani şüphede birakiyorlar
Aslicrn Havvauslu ben doğuma 6 kilo alarak girdim doğum sonrası hemen verdim hiç bi sıkıntıda olmadı canım hatta doktor çok iyi gittiğimi söylemişti bütün kiloyu bebiş almış zaten önemli olam bebişin gelişimi
Nehir-Poyraz Havvauslu 54le hamile kaldım 56kiloyum ve 20+1 haftalık hamileyim. Bugün aşıya gittim daha gayet iyi dedi. Doktorum bebeğimin kilosunada iyi dedi gayet sağlıklı. Çok kilo almak da çok iyi bişey değilki. Son aylarda alıyoruz zaten. Ben hatta ilk haftalarda 52ye düşmüştüm
Tupbebekile Nehir-Poyraz masllah. Ne asisi acaba tetanozmu beni aramadi saglik oxagindaki hemsire benmi gitmeliyim bilemedim
Askiletotomsu 60 ile gebe kaldım 60,2 bazen de 60,3 cikiyorum 200-300 gram almışım E bebek 500 gramdir zaten Haliyle kilo almamışım 21+4 uz
Acemianneee08 Havvauslu canım hiç sıkma canını bilinçsiz kilo almak iyi değil yeterli beslendiğine inanıyosan takma kafana bende hemşireyim. 24. haftada toplamda 2.5 kilo aldım bebeğin kilosu yerinde dedi doktorum. Bilinçsiz yemeyin sağlıklı beslenin hiç problem olmuyor dedi
Lk34_ Havvauslu onu ileride anlarsin canım daha suan erken son 3 ayda alınıyor asıl kilo çocuk kg i kadar su 2 kg a yakın rahim ve 3 kh a kadar vücuttaki su olurmuş
zehraaaktas Havvauslu ben 86 yla hamile kaldım ilk 3 ay kustum kilo verdim şuan yine 86 yım yani kilo almadım sayılır bi sorun olacağını sanmıyorum ama atlet giymelisin bence de gün içinde terliyosun atlet terini emer öbür türlü terin üstünde soğur ve hasta olursun ki hamilelerin bünyesi daha zayıf oluyo sen hasta olursan bebiş de etkilenir bu yüzden dikkat etmen lazım evde falan çıplak ayakla dolaşma soğuk yerlere oturma basma dikkat et yani 😊
Gnz Havvauslu bence normal bende 67 ile hamile kaldim bulantidan vs 2 kilo vermisim 19. Haftamda tartildim 67 kilo olmusum geri doktorum gayet normal dedi
Maya26 Havvauslu o haftalarda bende öyleydim bana da ebem hiç kilo almamışsın demisti önümden giren kadınlar 5 6 kilo almış bende üzülüyordum baya kafaya takmıştım acaba bebeğim de kilo almıyorsa diye ama son ayimdayim 15 kilo aldım şimdide gıdığım çıktı diye üzülüyorum sende alırsın korkma 😁
Zumraalyaablaoluyor İlk kızımda 14 kilo aldım 2 kilo doğdu😅 bunda 5 kilo aldım 38haftadayım kiloya takılma bebiş gelişiyorsa sıkıntı yok
hafsam_omerim Havvauslu ben asıl sıcak havada atletsiz gezemem. Pamuklu atlet olacak. Terledim mi sırtıma aşağı ter akmayacak atlet teri çekecek bende sık sık atletimi değiştiririm yazın
Melson20 Havvauslu Ne icin sasirmis ki bu kadar. Cok ideal bence. Ilk uc ayda 10 kilo mu alman lazimdi 😝 daha mi iyi olurdu yani bazilari da tuhaf. Kilo almazsin sasirirlar, alirsin yine ayni.
Kubra_elif_ahmet Havvauslu Atlet önemli atlet 😂tetleyince falan iyi oluyor yoksa terin sırtında kalırsa felaket ağrı yapıyor yaz geldi neredeyse ama ben bide yelek giyiyorum en azından belim sırtım daha az ağrıyor
Busssd Kilo veren bile oluyor bu jaftalarda bebek asil kiloyu 6.aydan sonra aliyor saglikli beslen yeterli