Mizgin09 Seyma_slk bende 11 haftalıkken başladı belimden ayaklarıma vuruyor ve idrar rengim açık sarı afedersin ama su gibi çok açık kızlarım koyuydu
Seyma_slk Mizgin09 bu cis olayı bilememde ben cok su içtiğim zamanlar acik renk oluyor insallah kabul eylesin dualarimizi yüce Rabbim
Mizgin09 Seyma_slk ederim tabi rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli bir erkek çocuğu nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun 🤲💙
Seyma_slk Mizgin09 yemin ederim ikindi namazımdan simdi kalktim ve dualarimda sanada yer verdim rabbim dedim mızgin kardeşimin dualarını kabul eyledigin gibi benimde dualarimi kabul eyle rabbim el actim sana kurban olduğum rabbim kabul eylesin tüm hayırlı dualarimizi
Seyma_slk Mizgin09 merhaba umarim hatırladın beni 2gun önce cinsiyet ogrenmeye gittim doktorum pipisi görünüyor erkek dedi 17haftada gittim umarim yanılma vs olmaz rabbim herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip eylesin insallah
Mizgin09 @Melekk12 @Sermec27 kızlar siz benim cinsiyeti bilmiştiniz rabbim sizinde kalbinize gönlünüze göre versin inşallah 🤲❤️💙
Mizgin09 Seyma_slk amin amin inşallah rabbim dualarını kabul eylesin inşallah birde her ezan okuduğunda mutlaka dua et 🤲
Gny18 Melekk12 sevgili Melek hanım bana da tahmin yapar mısınızzz tek yumurta ikizi bebeklerim. Bu biri buda digeri 🤗
Ecemhiram Mizgin09 ☺️ Mucize olur inş ama çok şükür sağlıklı ben geçen sene martta 5 aylık erkek bebeğimi kaybettim buna sağlıklı olmasına şükrediyorum ☺️ Hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım inş
Mizgin09 Ecemhiram amin inşallah canım benim neden kaybettin ağır işmi yaptın rabbim sağ Salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲💙
Bebetoveannesi Mizgin09 bu arada bana cinsiyet tahmininde bulunmuştunuz erkek diye benim de ikinci bebeğim erkek olucak tuttu tahmininiz ☺️🤗
Mizgin09 Mouradi tatlı heycanlar canım benim rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Prenseslerinannesi344 @“Mizgin09”#p21730322bana da cikti yasimi ge ayimi girince oglan 😂 hayret bakalim 25 gidiyorum kntrle 17 olucam kiz ise de 3 prenses annesi olacam kiz daha hayirli
Mizgin09 Prenseslerinannesi344 rabbim sana hayırlı bir erkek çocuğu nasip etsin inşallah 🤲 kızlarda çok farklı evet ama insan farklı istiyor ❤️