Aysebrar1 Mizgin09 çok sevindim aşkım valla sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah darısı başımıza 🧿🥰🥰🥰
Mizgin09 Aysebrar1 Teşekkür ederim bitanem rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımıza🤲💙❤️
Mizgin09 Suskungezeve amin inşallah canım benim rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu nasip etsin inşallah 🤲💙
1299 Mizgin09 canımm gözün aydın cok sevındım senın adına rabbm saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınşAllh 😍
BTB Mizgin09 canım miden ne durumda? Ben 160 boylarındayım 69 kiloyum yapı olarak mı midem şiş duruyor anlamadım. Alt karnım öne çıktı ama midem daha büyük duruyor.
Mizgin09 BTB miğdem hep şiş özellikle gazlı içecekler içince tıkanıyorum hemen ama şuan oruç tuttuğum için bi sıkıntı yok iftarımı açtıktan sonra öyle oluyorum nefesim kesiliyor daha sofradayken hemen uzanıyorum olduğum yere 😂😂😂😂
Bebetoveannesi Mizgin09 masallah çok sevindim senin için gerçekten rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin insan işte oğlu olan kız kızı olan oğlan ister bence Allah her anne babaya her iki meyveyi de tattırsın ☺️🥰
Ecemhiram Mizgin09 benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim kız buda ama belirtiler aynı sizin gibi kızlarda aşırı tatlı yiyecek içecek ama bunda ters acılı tuzlu ekşili yiyorum içiyorum göbeğimide herkes erkeğe benzetti ama kız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Mizgin09 Ecemhiram rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah belki bir mucizeyle erkek olur rabbimin hazinesi çok herşey gönlünce olsun 🤲
Mizgin09 Prenseslerinannesi344 saol canım benim Allah razı olsun 20+6 da öğrendim rabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek evladı nasip etsin inşallah 🤲💙