Hanife2507 Merhabalar ana kucağı alan ve tavsiye edecek olan var mı marka olarak veya alınması gerekli mi
zuleyhaayade Hanife2507 prego gaby ana kucağı aldım Kademeli gün içinde de rahat kullanabileceğimi düşünüyorum Bebeğim henüz doğmadığı için kullanamadım
Anneyimm Hanife2507 ben normal ana kucagi setinden almayi dusunuyrm kundagi ana kucagi cantasi bide puset gibi biseyi var 200 lu bi fiyatı vardi
Hanife2507 6 in 1 olan modelinden mi aldınız bende baktım ona da pek özelliği yok gibi geldi titreşimi sesi falan yok ya
mucizemizibekliyoruzz Svl bu canım. Ben uzun süreli kullanabileceğim şeyleri tercih ediyorum genellikle. https://www.e-bebek.com/baby-plus-6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mcy3032/?gclid=EAIaIQobChMIlt7DnsCm3QIV55XtCh34BAvdEAQYASABEgIn6fD_BwE
Hanife2507 mucizemizibekliyoruzz bende bunun uzun kullanılabileceğini düşünüyorum ama özelliği az gibi geldi 🙄
Askk mucizemizibekliyoruzz Çok güzel ürünmüş canm sağolasın bende bundan alacam hoşuma gitti özellgi çok kullanışlı hemde
mucizemizibekliyoruzz Hanife2507 bildiğim kadarıyla onlar 600-700 tl den başlıyor. Müzik kutusu var bizim beşiğin zaten. O yüzden bana yeterli geldi