Canimcanim_ask 18 haftalık hamileyim 4 gündür dış agrisi çekiyorum abseli dis amoklavin kullanıyorum gece ağrı aşırı artıyor deliriyorum kızlar ne yapabilirim baska😭😭😭
SeS2019 Canimcanim_ask bende oyle oldum canım once kendi doktorundan rapor alman lazım sonra diş dontoruna gidip o raporla muayne olabilirsin ve sana antibiyotik vericektir hamilelige uygun bir hafta kullansan hemen kurur iltihap
zeynnn5441 Canimcanim_ask Kadın doğum doktoruna git dişinın ağrıdığını söyle sana izin kağıdı verir o kağıtla git yardımcı oluyorlar. Doktorun hangi iğnelerin kullanilabilecegini söyler zaten o haftalarda işlem yapılabiliyor
Gzmnrayd Canimcanim_ask sarimsagi ezip 1 saat o disimde bekledim. Komsumuz zemzem suyunu okuyup verdi birde onu ictm 15 gunde gecmeden agri bir anda gecti hic yokmus gibi
Afra_123 Canimcanim_ask amoklavin doktor mu kullan dedi. Benim de ömrümden ömür gidiyor ama arada parol dışında hiçbir şey kullanmıyorum
Canimcanim_ask Teşekkür ediyorum kızlar gittim doktora sadece antibiyotik verdi ama ağrısına dayanamıyorum uykusuzluk ekstrası yemek yiyemiyorum psikolojim bozuldu resmen
ipekveatlas Canimcanim_ask kaç gün oldu başlayalı antibiyotiği? 2-3 gün daha çekersin sonra geçer antibiyotk etkisini yeni yenş gösterir bu arada ağrın geçse bile düzenli olarak kullanmalısın antibiyotiği yoksa enfeksiyonun tekrar nüksetme riski var (eczacıyım)
Sibeyahyakaya Yarım çay bardağı sirke bı tatlı kaşığı tuz ve karbonat çok hafifte Su ocakta ılıt gargara yap inşallah geçer