Esra___ Kızlar resmen vajinanın üstünde hareket ediyor kasıklarıma vuruyor sanki çıkıverecek gibi bu haftalarda bu kadar aşağıda olması normal mi korkmaya başladım kontrolüme de 2 hafta var daha 🤦🏻♀️
Elfidam Esra___ benimde oyleydi o haftalarda 34. Haftada minik ayaklarini da karnimda gerdigini hissetmeye basladim 😊
gonulcelen Esra___ normal canım belki suan ayaklarıdır ama ztn cok sık pozisyon değiştiriyor. 32 oldum bnde Doğum pozisyonu almış dedi bası aşşagıya inmişti ztn 2 gündür hissediyorum biraz kaşıklarıma sancı yapmıştı.
mucizemizibekliyoruzz Esra___ çok tedirginseniz doktorunuzu arayın. Bende öyle oldum gittim doktora bebek gerçekten aşağıdaymış baş aşağı bide. Rahim ağzını ölçtü incelme çıktı erken doğum riskim var ilaçlar iğneler yatıyorum evde mecbur
Esra___ gonulcelen benim en son 27. Haftada makat gelişti oralara nasıl erişiyor anlamıyorum 😊 aşağılarda hareket edince erken Doğum olur falan diye korkuyorum
Esra___ mucizemizibekliyoruzz doktorum bu hafta komple doluymuş hatta durum bildirir rapor almak için gittim sorarım diyordum yüzünü bile göremedim o kadar kalabalık ki başı inş bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi doktora gitmeden de insan tam olarak rahatlayamıyor sizin kaç haftalık geçmiş olsun bu arada inş zamanında alırsınız yavrunuzu kucağınıza
mucizemizibekliyoruzz Esra___ 29. Haftaya gireceğiz biz. Doktorum erken doğum riskini farkettiğinde 26. Haftadaydık. O zaman siz yinede istirahat edin. İstediğinizde ulaşamıyormusunuz telefonla en azından?
Epelinkiran Benimde o haftalarda çok aşağa iniyodu hatta annem bile çok aşağa inmiş dışrdan bile farkediliyo demişti. Şuan 36. Haftadaym ama hep yukardan gerdiriyo karnımı 😊
Esra___ Epelinkiran benim karnım en başından beri hep aşağıda Cnmm beni de görenler karnın çok aşağıda doğuracaksın gibi diyor ama benim hiç yukarda olması zaten hatta doktora söyledim karnın gayet güzel hiçbir sıkıntı Yok dedi
Esra___ mucizemizibekliyoruzz ulaşabilirim tabi de doktorum telefonla çok ilgilenmiyor arasam normal diyecek bi kaç kere böyle aramıştım rahat davranıyor normalde çok ilgili titiz ama bi de en başından beri hep böyle aşağıda büyüdükçe çıkar diyordum hala aşağılara vurunca korkmaya başladım
mucizemizibekliyoruzz Esra___ aşağı tekme atmasında bişey yok galiba. Siz genel olarak aşağıda hissediyorsanız sıkıntı diye biliyorum. Yinede tabi doktor görmeli.
Esra___ mucizemizibekliyoruzz yok Cnmm sadece aşağılara da tekme atıyor o zaman endişe ediyorum sıklaşırsa direk giderim artık doktora tşkkr ederim 😊
Unzile35 Esra___ benimde dediğiniz gibi baş aşağı dönük erken Doğum riskim olduğunu söyledi doktorum kontrolleri 2 haftada 1 e çekti fazla yürüme dedi siz yine de dikkat edin
gmzzc bence asla korkmayın bebeğin ayaklarını hissediyorsunuz doğru yerde. ben de 29. haftamdayım ve bebek şuan için makat gelişi. başı mideme yakın ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hep. tedirgin olmayın
Esra___ gmzzc inş Cnmm bi sorun olmaz çok aşağılarda da hissedince tedirgin oldum sanırım makat geliş olduğu için