Dirik https://imgyukle.com/i/Ru9Eg0 Adete 4 gün var çatlama olali 13 gün oldu arkadaşlar bu testin yanlış gösterme ihtimali var mı kullanınız oldu mu
ikimelekannesi___ Dirik yok canım grbelik odkumu hangi testi yapsan kıpkırmızı çıkar sizinki de hafif ince bir çizgi görünüyor biraz bekleyip takrarla yada sağlık ocağında kan ver
Eldgrn Dirik şimdi herkeste olacak diye birşey yok ama ben bu testten 4 tane yaptım adete 2 gün varken 4ü de daha belirgindi ama kan verince olmadığı ortaya çıktı ondan bu testlere pek güvenmiyorum artık ama yinede burda çok gördüm hamileliğini böyle öğrenen inşallah vardır etiketler haber edersen çok sevinirim canım ♥️
edis22 Dirik ben adetimden 5 gun gece bu testten aldim ve gostermedi. 10 gun sonra kan testi verdim pozitif cikti . Gec dollenme oldugunda gostermeyebilir.
Tomrishatun Dirik negatif duruyor canim gecen ayki testim seninkinden daha net cizgi duruyor ama negatifti bu testlere çok guvenmiyorum
uraz_ve_annesi- Dirik bence bir iki gün çok bekleyip tekrar yapın bekleyemem diyorsanız da sabah gidip sağlık ocağına kan verin, varsa zaten hemen çıkar onda en garantili yolu o inşallah gönlünüzden geçen olsun hakkınızda 🌸
Dirik uraz_ve_annesi- cuma bi test yaptım aynı koyulukta çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar aynı çıkınca şüphelendim bi problemmi var diye
PrensesAnnesi- Ben bu testle tam adet günümde yaptım kıpkırmızıydı, ben göremedim şuan testte çizgiyi çıplak gözle görülüyordur belki. Adet gününüzde tekrarlayın bence testi
uraz_ve_annesi- Dirik problem olacağını sanmıyorum bende adetimi beklemeden yapmıştım testi hafif silik çıkmıştı ama belli de oluyordu 3 haftalıkmıştı daha o yüzden silikmiş kanda hemen çıkar kan verin siz
ikimelekannesi___ Dirik bazen geç döllenme oluyor ben bir aylık hamileyken kan testi verdim 1.39 çıktı yani yok nerdeyse ki öyle düşündüm sonra iki hafta sonra belirtiler arttı birdaha verdik 1200 lerde çıktı sonrasında düzene girdi iki günde bir düzenli arttı çok şükür kalpnatisi var sağlıklı giden bir gebelik Allah size de nasip etsin
Dirik uraz_ve_annesi- teşekkür ederim bugün hemen gidip kan vericem insallah çıkar allahim inşallah sevindirir bizi şu mübarek günlerde 🤲🏼
Dirik ikimelekannesi___ canim bilmiyorum ben adetten sonra 7. Gün yumurtlama 9. Gün çatlama gördüm yine tabi allahtan ümit kesilmez bi gidip kan vereyim belki çıkar. Cok sevindim sizin adınıza Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤
uraz_ve_annesi- Dirik inşallah güzel haberini alırız canım sonuç çıkınca haber ver banada merak ettim ☺️
Dirik Eldgrn benim 1 dusuk 2 kimyasaldan sonra çok umudum kalmadı ama bi kan aldırıp netleştirelim bakalim allahtan ümit kesilmezmis. İnşallah iyi sonuç alirim ve hepinizle paylaşırım 🤲🏼☺
Eldgrn Dirik rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben 3 yıldır bekliyorum ne düşük ne kimyasal buna da şükür ama inşallah sende vardır bu mübarek Ramazan’ın suyu ümmetine
Dirik Eldgrn allahin izniyle allahim sanada nasip eder banada belli ki zamanı var bebeklerimiz geleceği zamanı biliyor ve bekliyorlar ben artık öyle düşünüyorum bende umut yok ama allahtan umut kesilmez inşallah bizede nasip eder