_merii4 SeydaNnur06 yaşadım veya yaşamadım bilmiyorum çünkü tahlillerde kansızlık çıkmıştı bende doktor decavit ve gynoferon verdi demir eksikliği için ilaçlar disler ve saçlar dökülmesin diye veriliyor her gebeye
SeydaNnur06 _merii4 benim demir eksikliği baya düşük henüz yeni hamilelik planlıyorum gebelikte bi sıkıntı olur mu biraz endişeliyim
SeydaNnur06 Kaç haftalık hamilesiniz ? Hamilelik öncesinde mi vardı demir eksikliği? Yoksa sonradan mı oldu hamilelikle beraber ?
_merii4 SeydaNnur06 yeni hamilelik planiyorsan eğer folik asit almayı da unutma Yani demir eksikliğin varsa gidermeye çalış yiyeceklerle ama neden sorun olsun ki bebek düşündüğüm zaman hic baktırmadim bile bu tür şeylere
SeydaNnur06 😊 bende özellikle baktırmadım canım 3 4 ay öncesi halsizleşince tahlil sonucumda çıktı.. 1 aydır da folik asit kullanıyorum Teşekkür ederim yorumlarınız icin 🌷
Niyetim SeydaNnur06 merhaba Bende iki ünite kan eksikligi varmış ve ilaç kullanımına başladık dört ay kullanıcaksın dedi 9 haftalıkken başlattı Ve ilaçla tedavi edilmesi gereken bir şey Bebek ve kendi sağlığımız için o yüzden tekrar doktora gidip değerlerini ölçüp tedaviye başlayabilirsin