Ben turkiyede dogum yapmadim onu bastan belirteyim Yanlis bilgi vermek istemem.
Benim suyum gelmedi hatta nisanimda gelmedi ama cok sancim vardi ne uyuya bildim ne bi sey yiye bildim bide heycan oldu tabi neyse pazartesi sabah 4.15 de basladi sancim ben pazartesi 12-1 gibi hastaneye gectim ve acikligim cok cok az oldugunu 2 parmagi gecmicek kadar dediler ama ben sanci hissediyorum aci esigim cok dusuk 😅 neyse nst felan derken zor oluyor ama bekliyoruz gece 2 ye kadar hastanedeydik ama 2 cm gecmiyodu acikligim bu arada 40+4 ilk sancim geldi sali gece 2 gibi ilac verdiler agrilar hafiflesin diye ve eve yolladilar eve gidiyoruz ama arabada tarzan gibiyim sancilar gelince sanci gidince sanki o agriyi ceken ben degildim 😊 neyse geldik eve o surecte esimde benle oldugu icin yorulmustu o uyusun bari dedim ben salondayim sanci gelince canim yaniyor sanci gidince gozumu kapatiyordum oyle boyle sabah 6-7 ye kadar dayandim sonrq esimi uyandirdim dedim gidelim hastaneye gittik sancidan agliyorum hemsire miydi ebe miydi hatirlamiyorum ne yapmamizi istersiniz dedi dedim dogurmak istiyorum😂ondan sonra tamam dedi neyse yine nst ye bagliyiz ama sancilar oyle zor oluyor ki uzanarak en iyisi sicak su ve bele masajdi. Her neyse dogum odasindayiz sicak sulara giriyorum her gelen giden elini kolunu sokuyo aciklik icin hatta kafasina dokunuyoruz diyolar cocugun 3-4 cm den sonra epidural yapiliyor sali gunu oglen 3-4 gibi galiba epidural yaptilar ondan sonra oh be demistim acikligim yavas yavas ilerledi cok sukur artik o kadar cok kontrol edildigi icin nisanim geliyo kahverengi sumuksu bi kivamdi epidural olduktan sonra bana kalkmak yasak dediler yatakdaydim ama o sayede dinlene bilmistim gereken hatta aksama dogru uyudum cok sukur sabah ebe geldi saat 4 gibi artik dogurmaniz lazim dedi suyumu onlar patlattilar bu arada kafasi kanala girmemisti guzel ikinirsan gelir yoksa vantuzla cekerim dedi neyse ilk bi iki ikinma deneme oldu sonra cok sukur 4.41 carsamba sabahi kizim kollarimdaydi elhamdulillah. Dogumdan sonra uzaninca belim agrirdu ilk 8 ay felan surdu ama haliyle vucut degisiyo belki epiduralden dolayida olabilir bilmiyorum ama elhamdulillah sonra gecti onun disinda baska soru olursa seve seve cevaplarim🥰