Nermin_nur1 Aysun12 ya bende cibinlik beğendim geçenlerde internette 350 TL gibi bir fiyat verdiler biraz pahalıma gitti . Uyguna yaptıranlar varsa bakayım 🙈 şurda köşede bekleyeyim
Aysun12 Nermin_nur1 evet canım bende bir iki sayfaya sordum ama hem pahalı hemde güvenemedim fikir almak en iyisi
Saaki Pyrz_07 Instagram bonibum hesabına bakabilirsiniz oradan aldım 2 hafta içerisinde sorunsuz ulaştı
Aysun12 Pyrz_07 Trendorgukoruma insat sayfası fotoğraf ekleyemedim 2000 takipçisi var aslında ama çok memnun kaldım çok güzel kaldı ve çok ilgilendiler
Aysun12 Pyrz_07 cibinlikte inst da bebistasarimevim sitesinden aldım çok ilgili bir sayfaydı çok memnun kaldım
Pyrz_07 Aysun12 iyi güvenip almışsınız inceledim de sayfa kasımda açılmış daha bende trendyoldan buldum satıcı yorumları iyi düğümyastık sayfanın adı ordan almayı düşünüyorum
Aysun12 Pyrz_07 evet gerçekten bi tereddütte kaldım ama çok çok memun kaldım yalnız foto paylaşamadım paylaşabilseydim iyi olurdu
Deletedmom622772 Pyrz_07 aldınız mı acaba bende oranın sayfasına yazdım ama güvenebilir miyim güzel gelir mi bilemedim
Pyrz_07 Deletedmom622772 sanırım instgramda düğümyastık diye sayfa var ordan alıcak gibiyim çünkü trendyolda da satış yapıyorlar yorumlarına baktım iyiydi ama instgramda bi tık daha ucuz fiyatı
Deletedmom622772 Pyrz_07 evet bende sanırım oradan deneyeceğim puffy model çünkü kapıda ödeme var sanırsam. Şeffaf kargo yapabiliyorlarsa şeffaf isteyeceğim. Kapıda ödeme güvenilir geliyor :)