HacerZumra Eminekavak 21 haftalığız bizde ,ama tutamıyorum hala kusuyorum çok kötüyüm böyle olmasaydı bende tutacaktım maalesef
Eminekavak Merro bende devam etmek istemiştim ama çok sancı girmeye başladı iş yerinde zorlanırım diye ayrıldım
Eminekavak Prensesss2016 benimde çok kötü ekşime oluyor hiç birşey yemek istemiyorum sırf ekşime olmasın diye
zeynepdurunun_annesi Eminekavak 26+5 im tutuyorum çok şükür, sadece 2 gün tutmadım o da şeker yüklemesi ve tetanoz içindi
zeynepdurunun_annesi mutluaile11 Bu nasıl bir üslup acaba? Herkes kendi doktorundan onay alarak ve bebeğinin gelişimini bilerek tutuyor merak etmeyin. Herkes kendi bebeğini düşünüyor rahat olun
1233466777 18 +4 düm ama kendim de çelimsiz iştahsız biriyim kalkıp bide bebeğime oruç mu tutturayım doktorlar önermiyor diye riske atmak istemedim borç benim borcum tutarım seneye Allah nasip ederse.
Nsrn1 18+4 üm ama ben de tutamıyorum çünkü gün içinde yoğun çalışıyorum, hastanede çalışırken 1 gün tutmayı denedim aşırı baş ağrısı yaşadım susuz kaldığım için muhtemelen. O yüzden sadece haftasonları evde olduğum günlerde tutuyorum iş günlerinde tutamıyorum.
BrcnSym 17+2 haftalığız. Hamileliğin başlangıcından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ve gün içinde bol su içmem gerektiğinden çok üzülerek tutamıyorum :( inşallah sonraki senelerde kazasını yapacağım..
nmtock41 Eminekavak 1 hafta tuttum çok da rahat geçirdim ama etrafımdan çok tepki aldım niye tutuyorsun bebeğe zarar vs diye eşim bi yerde yazı görmüş son 3 ayda tutulması bebeğin gelişimini etkiler diye o da tutma diyince tutmadım doktor konteolümüze de daha var soramadım bi türlü , ama annelerimiz vs hep tutmuş ben de oruç tutmayı seviyorum ne yapsam bilemedim açıkçası
Yesim619 Eminekavak Ben tutmuyorum ilk üç ay ve son üç ay gelişimi açısından çok önemli.bu vebale giremem doktor umda tutamazsın dedi çünkü
Ceylanay Eminekavak ben 5+3 günüm tutmuyorum can, nette de doktor videolarında dq ilk 3 ay çok önemli diyorlar, burda da öyle yazmışlardı, ilk 10 gün tuttum ama sonra öyle dedikleri için tutmadım, Rabbim kalpleri en iyi bilendir sonrasında inşallah tutucam 🙏