Ahuebrarannesi Çok kötü midem yanıyor ne iyi gelir gece bile uyutmuyor 3.gebeliğim ben ikisine böyle bir yanma yaşamadım
Nzlasln Ahuebrarannesi ben 33 haftalığım geçmiyor şurup içiyorum o biraz iyi gelio ama tekrar başa sarıyor
sumelegi Ahuebrarannesi bende şuan öyleyim yaa :((( yapcam birşey yok beyaz leblebi varsa ondan ye. İyi geliyormş
tugcee36 Ahuebrarannesi ben de aynı durumdayım etkisi kısa da sürse gaviskon çok iyi geliyor tavsiye ederim en azından uykuya dalabiliyorum😐
Derinsu2019 Ahuebrarannesi lansor diye bi hap yazdı bana doktor onu içiyorum asla mide yanmam kalmadı gittiğinizde söyleyin versin diğer herşey geçici anlık çözümler bende çok şey denedim ama sürekli olarak geçiren tek şey bu hap oldu
Zeynepkosez Ahuebrarannesi kesinlikle süt içmeyi dene. Ama yudum yudum içiceksin sütü. Anında kesiyor. Ben ılık içiyorum sende dene istersen
Ahuebrarannesi Valla süt içtim ama pek fayda etmedi elma da öyle sanırım ilaç alıcam doktora söyleyip gece sadece yastığımı yükseltince birde sağ değilde sol tarafa yatınca biraz uyumuşum