Kizilkafaa Çok cahilim kızlar, e bebekten zıbın ve alt alacağım yenidoğan mı alayım, 0-3 ay mı alayım ne alayım ya 🥲
Deletedmom_34 Deletedmom_34 ilk iki haftadan sonra 3 6 olur. büyük olsun küçük olmasın, rahat hareket edemiyorlar
Babyp Kizilkafaa 0-3 daha kullanışlı oluyor ben cogu yeni dogan zıbını kullanamadım sıra gelmedi ama e bebegin yeni dogan zıbınları bir nebze daha buyuktu
Nilufar_1996 Yeni doğan nasıl bilmem ama 0-3 ay 52 santima uyumlu oluyor o zibinlar 40 çıkarana kadar dayanmadı bize küçüldü. Ama en az 5 , 6 tane olması lazım çok kirlenirler.
SimgeTuna Kizilkafaa 0-3 ay al bir de alttan uzatma çıtçıtları var onlardan alırsan daha uzun süre kullanıyormuşsun ben de bebetosu olan bi abladan öğrendim😄 https://ty.gl/cpns6heder favorilerime ekledim hatta😊
Mrv135 Kizilkafaa Ben de yenidoğan almadım 3 aylık ve 6 aylık aldım ama kaç tane olması lazım acaba? 10 tane 3 aylık 10 tane 6 aylık 10 tane 9 aylık falan alsak fazla mı olur acaba?
Valeria Mrv135 fazla olmaz o kadar çok üst değiştiriyorlar ki ne kadar fazla olursa o kadar rahat edersiniz😊
Ozlem2206 Kizilkafaa 2-3 tane yenidoğan alabilirsin canım gerisini 1-3 aylık almanı tavsiye ederim 3-6 aylıkda alabilirsin biraz büyük oluyo ilk etapta ama uzun kullanırsınız
ikimelekannesi___ Kizilkafaa bende bugün sor bes takım yeni doğan aldım pişman oldum kargo gelince gidip degistiricem 3 aylık Alicam
Valeria Kizilkafaa atlet olarak giydireceğiniz çıtçıtlı badilerden bahsediyorsanız hello baby markalı olanların yenidoğan bedeni ile 3 aylık bedeni arasında çok çok az fark var. Ben 2 tane yenidoğan 5-6 tane 3 ay almıştım. Doğumdan itibaren hepsini giydik 3200g doğmuştu kızım. Daha küçük bi bebiş beklemiyorsanız 3 ay alın olur😊
Fatos91 Kizilkafaa ben dün aldım hastane çantasına koymak için 3 tane yeni doğan aldım diğerlerini 3 ay aldım