bertysemen Hiçbir belirtim yok, hurma yiyorum, pilates topunda oturuyorum, merdiven cıkıyorum, cinsel ilişki yaşıyorum. Hıcbır belirtim yok, sancım, kasılmam yok;(((
Zeynepkosez bertysemen 39+4 ile bende kızımı bekliyorum ama tık yok. Doktorum çok çok aşağıda dedi ama ne sancı ne ağrı ne başka bir şey yok. Suni sancı ve sezeryandan aşırı korkuyorum ama ne olacak bilmiyorum hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 🤷🏻♀️
bertysemen Zeynepkosez Salı gunu kontrolümüz var Suni sancı ve hormon deneyebiliriz dedi istersen.. dusundum yok dedım ama Bilmiyorum. 21 veya 22’sine Sezeryan gün alacağız, o zamana kadar bekleyeceğim, belki Suni sancı denerim.. hıc bilmiyorum. Evet İnşallah Hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde:)
Melike-Alya 40+6 da doğdu kızım . Bendede hiç bir belirti yoktu göğüs masajından yarım saat sonra sancılarım başladı doğum hikayem var orda anlattım oku istersen🥰
Filizsaracc Melike-Alya göğüs masajını bende yapıyorum 2 - 3akşam ama gelen giden yok yanlış mı yapıyorum acaba nasıl yapmam gerekiyor bende 40+5 oldum bugün ama ne w açılma var ne de sancım
Melike-Alya Canım ben yaptığımı tarif ediyim sana . Normal bi krem nemlendiricide olabilir . Göğüs uclarıma çevresine falan sürdüm uçlarına dairesel hareketler yaptım bi kaç dakika sonra uçlarını sıkıp bırakrım sonra göğüsüm etradını ovaladım bunu peşpeşe yaptım