Masal1mM Ben tüp bebek ile hamile kaldım şuan 7 haftalık ve yaklaşık bi haftadır ayak ve el bileklerim de şişlikler oluşuyor ilk zamanlarda ödem sorunu olabiliyor mu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyor 😞
Asel2520 Masal1mM ilk zamanlar bende olmadı ama 2. Trimester de başladı ödem sorunu tuzu azalttım biraz hafifledi gibi tuzlumu yiyorsunuz acaba
Masal1mM Asel2520 yani normaldedir tuzlu bişey tüketmem ama bilemedim bu hafta bu sıkıntılar yaşayınca tedirgin oldum randevuma da daha 10 gün var
Asel2520 Masal1mM illaki gebelikte oluyor ama ben normalde 37 numara ayakkabı giyen biriyim ilk hamileliğimde 39 numara oldu o derece 😄
Limonzeytin Tuz kullanmayn şekeri kesin bide bolbol su içip yürüyş yapın ayaklarnızıda evdeyken dikerek uzanın bünye meselesi herkeste ödem zamanı değişir.
Masal1mM Asel2520 demeyin öle ben kullandığım ilaçlardan ötürü baya şişmiş durumdayım kilo aldım zaten hamilelik öncesi bide ödem gelirse bunlara naparım🥴
Asel2520 Masal1mM ilk hamilelikte kilo alımı ve ödem fazla oluyor dediğim gibi ilkinde 35 kilo aldım yuvarlanıyordum resmen 😄 bu ikinci hamileliğim şükür normal kiloda ilerliyorum aman kilo alınır verilir sıkıntı etmeyin bebişiniz ve siz sağlıklı olduktan sonra 🌸