yeliz007 Kızlar eşimle bayramda bir kaç günlüğe bir yerlere gitmek istiyoruz ama çok fazla da açılmayalım diyorum Cunda ya baktım geceliği 350 TL diyor böyle uygun Muğla ,İzmir,Cunda tarafında çok çok uygun kalacak yerler var mı
Mikmikbuk yeliz007 En uygun yer köye gitmek bacım. O da eğer uzaksa 1000 lira benzin parası tutuyor😁 ben de istiyorum ama bi bebek doğsun… Eski foça güzeldir izmirde
Rabiaugur yeliz007 ben 8 aylık oldum hiç yol çekecek durumda değilim çok isterdim güzel bi tatil yapmayı bi de bebek ihtiyaçları belimizi büküyor valla tatile vereceğim parayı bebeşine harcarım diye düşünüyorum 6 aylıkken eşimin memleketi afyona kaplıca oteline gitmiştik en azından o iyi gelmişti
Parisbebek yeliz007 4Gündür Antalya Titanic’te tatil yapıyorz. Hava mis, hafif serin ama güzel 🥰 bütçe biraz fazla tutabilir ama
yeliz007 Tomrishatun Bu sene hotel gidemeyiz canım bebiş en geç 2 temmuzda gelecek doktorum öyle söyledi minik bebeklede gidemem eşim bayramda bir yerlere gidelim biraz kafamız dağılsın dedi de o yüzden biz Bursa’da oturuyoruz yol önceki senelere göre bu sene katlanacak bari kalacağımız yer uygun olsun diye düşündük ☺️
yeliz007 Rabiaugur dimi o bile yeter canım çok şükür bizim eksiklerinin tamam ama fazla da açılmamak gerek ☺️